Skip to content

Blogi > Zuccinipastaa, hasselpähkinää ja paahdettua portobelloa

Zuccinipastaa, hasselpähkinää ja paahdettua portobelloa

Valmista asiakkaillesi varmasti vegaanista tarjottavaa keittiömestari Dani Hännisen tyylillä. Valmistusvinkit löydät videolta ja reseptiikan sekä kaikki sen tuotteet poimit ostoskoriisi reseptiikan yhteydestä.

 

 

Resepti: Zuccinipastaa, hasselpähkinää ja paahdettua portobelloa

1 kg keltaista ja vihreää kesäkurpitsaa 
500 g portobelloa
100 g hasselpähkinää
50 g Oatly ruokakermaa
150 g Violife prosociano vegaanista juustoa 
30 g omenaviinietikkaa
10 g suolaa
mustapippuria 
(123 lientä) 

Laita uuni 180-asteeseen. Paahda hasselpähkinät uunissa noin 10-15 minuuttia välillä sekoittaen. Voit paahtaa kerralla isomman määrän. Laita samaan uuniin portobellot, mausta suolalla ja paahda noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä ja säilö tarvittaessa 123 liemeen.

Tee mandoliinilla kesäkurpitsoista ”spagettia” mandoliinin omalla terällä tai siihen tarkoitetulla laitteella. Ripottele hieman suolaa pintaan ennen paistamista, jotta ylimääräinen neste irtoaa kesäkurpitsoista. 

Raasta vegaaninen juusto. 

Ota kattila liedelle ja kuumenna. Lisää öljyä ja kesäkurpitsat kattilaan. Paista kesäkurpitsa spagettia kattilassa ja lisää hieman kaurakermaa sekä vegaaninen juusto. Sekoita ja ota pois liedeltä. Hienonna paahdetut hasselpähkinät ja portobellot. Lisää sekaan ja sekoita. Mausta tarvittaessa ja raasta päälle lisää vegaanista juustoa.

VINKKI: Kesäkurpitsa ”spagetti” on vegaaninen & gluteeniton vaihtoehto ravintoloihin sekä ruokalinjastoihin. 

 

 

 

Katso myös muut Metro Vegan -reseptit: