Savustettuja osterivinokkaita ja hiillostettua salaattia
Valmista varmasti vegaanista reseptiikkaa osterivinokkaista keittiömestari Dani Hännisen reseptiikalla. Katso Danin vinkit annoksen valmistamiseen...
Blogi > Kaltatut tomaatit savukaurakermalla ja caviartilla
Valmista vegaaninen alkuruoka tomaatista ja caviartista keittiömestari Dani Hännisen tyylillä. Katso videolta valmistusvinkit ja poimi reseptiikka sekä kaikki sen tuotteet verkkokaupastamme, linkki reseptin yhteydessä.
500 g erivärisiä kirsikkatomaatteja
300 g vegaanista ruokakermaa
100 g kauramaitoa
1 pnt lipstikkaa
10 g suolaa
10 g omenaviinietikkaa
mustapippuria
Caviartia
Tee kirsikkatomaatteihin viillot. Kalttaa noin 30 sekuntia ja kuori tomaatit.
Tee kastike kaurakermasta ja -maidosta. Mausta ja kuumenna kiehuvaksi. Savusta joko heinällä tai leppäsavulla. Siivilöi. Mausta esimerkiksi lipstikkaöljyllä.
Marinoi kirsikkatomaatit ja mausta hyvin. Kruunaa annos caviartilla ja lisää savustettu kerma.
VINKKI: Tämä annos on superhelppo ja herkullinen alkuruoka, johon on helppo lisätä tarvittaessa erilaisia elementtejä ja siten muutettavissa myös pääruuaksi. Aina ei ole pakko keksiä proteiineja tai muita vegaanisiin annoksiin vaan tehdä yksinkertaisesti hyvää ruokaa maistuvista raaka-aineista.
Katso myös muut Metro Vegan -reseptit:
Wihuri Metro-tukku
Olemme ravintola-alan asiantuntijoita ja yksi Suomen johtavista horeca-alan tukuista. Tunnemme alan läpikotaisin ja seuraamme sen kehitystä ja trendejä tarkasti, jotta asiakkaamme voivat menestyä. Tuomme ammattitaitomme ja kokemuksemme asiakkaiden käyttöön henkilökohtaisella palvelulla sekä paikallisesti palvelevissa pikatukuissamme. Emme tarjoa vain raaka-aineita, vaan harkitun valikoiman ja ratkaisuja, kuten Metro Fresh Cut ja Metro Wines, helpottamaan arkea sekä tehostamaan toimintaa. Tehtävänämme on varmistaa, että asiakkaamme voivat keskittyä siihen, missä he ovat parhaimmillaan.