Skip to content

Blogi > Kaltatut tomaatit savukaurakermalla ja caviartilla

Kaltatut tomaatit savukaurakermalla ja caviartilla

Valmista vegaaninen alkuruoka tomaatista ja caviartista keittiömestari Dani Hännisen tyylillä. Katso videolta valmistusvinkit ja poimi reseptiikka sekä kaikki sen tuotteet verkkokaupastamme, linkki reseptin yhteydessä.

 

 

 

Kaltattuja tomaatteja, savukaurakermaa ja caviartia

500 g erivärisiä kirsikkatomaatteja
300 g vegaanista ruokakermaa
100 g kauramaitoa
1 pnt lipstikkaa
10 g suolaa
10 g omenaviinietikkaa
mustapippuria
Caviartia


Tee kirsikkatomaatteihin viillot. Kalttaa noin 30 sekuntia ja kuori tomaatit. 

Tee kastike kaurakermasta ja -maidosta. Mausta ja kuumenna kiehuvaksi. Savusta joko heinällä tai leppäsavulla. Siivilöi. Mausta esimerkiksi lipstikkaöljyllä.

Marinoi kirsikkatomaatit ja mausta hyvin. Kruunaa annos caviartilla ja lisää savustettu kerma. 

VINKKI: Tämä annos on superhelppo ja herkullinen alkuruoka, johon on helppo lisätä tarvittaessa erilaisia elementtejä ja siten muutettavissa myös pääruuaksi. Aina ei ole pakko keksiä proteiineja tai muita vegaanisiin annoksiin vaan tehdä yksinkertaisesti hyvää ruokaa maistuvista raaka-aineista. 

 

 

Katso myös muut Metro Vegan -reseptit: