Kaltatut tomaatit savukaurakermalla ja caviartilla
Valmista vegaaninen alkuruoka tomaatista ja caviartista keittiömestari Dani Hännisen tyylillä. Katso videolta valmistusvinkit ja poimi reseptiikka...
Blogi > Savustettuja osterivinokkaita ja hiillostettua salaattia
Valmista varmasti vegaanista reseptiikkaa osterivinokkaista keittiömestari Dani Hännisen reseptiikalla. Katso Danin vinkit annoksen valmistamiseen videolta ja poimi alta tuotteet ostoskoriisi sekä nappaa resepti.
500 g osterivinokkaita
1 kg sydänsalaattia
Pohjalle
400 g Oatly turkkilaista jogurttia
1 pnt rakuunaa
1 pnt ruohosipulia
20 g omenaviinietikkaa
10 g suolaa
mustapippuria
Paista osterivinokkaat reilussa öljyssä rapeiksi. Savusta heinällä tai klassisesti leppäsavulla.
Halkaise salaatit ja ota huonot lehdet pois. Halstraa salaatti joko kuivalla pannulla tai grillissä. Mausta öljyllä, suolalla ja etikalla kauttaaltaan.
Hienonna yrtit ja sekoita vegaanisen turkkilaisen jugurtin kanssa. Mausta.
VINKKI: Erinomainen ja helppo lisuke esimerkiksi salaattibuffaan tai sellaisenaan alkuruoka-annoksina. Savustetut osterivinokkaat säilyttävät makunsa pitkään. Annos on helppo muokata oman ravintolan konseptin ja maun mukaiseksi.
Katso myös muut Metro Vegan -reseptit:
Wihuri Metro-tukku
Olemme ravintola-alan asiantuntijoita ja yksi Suomen johtavista horeca-alan tukuista. Tunnemme alan läpikotaisin ja seuraamme sen kehitystä ja trendejä tarkasti, jotta asiakkaamme voivat menestyä. Tuomme ammattitaitomme ja kokemuksemme asiakkaiden käyttöön henkilökohtaisella palvelulla sekä paikallisesti palvelevissa pikatukuissamme. Emme tarjoa vain raaka-aineita, vaan harkitun valikoiman ja ratkaisuja, kuten Metro Fresh Cut ja Metro Wines, helpottamaan arkea sekä tehostamaan toimintaa. Tehtävänämme on varmistaa, että asiakkaamme voivat keskittyä siihen, missä he ovat parhaimmillaan.