Skip to content

Blogi > Savustettuja osterivinokkaita ja hiillostettua salaattia

Savustettuja osterivinokkaita ja hiillostettua salaattia

Valmista varmasti vegaanista reseptiikkaa osterivinokkaista keittiömestari Dani Hännisen reseptiikalla. Katso Danin vinkit annoksen valmistamiseen videolta ja poimi alta tuotteet ostoskoriisi sekä nappaa resepti.

 

 

 

Resepti: Savustettuja osterivinokkaita ja hiillostettua salaattia

500 g osterivinokkaita
1 kg sydänsalaattia

Pohjalle
400 g Oatly turkkilaista jogurttia
1 pnt rakuunaa
1 pnt ruohosipulia
20 g omenaviinietikkaa
10 g suolaa
mustapippuria

Paista osterivinokkaat reilussa öljyssä rapeiksi. Savusta heinällä tai klassisesti leppäsavulla. 

Halkaise salaatit ja ota huonot lehdet pois. Halstraa salaatti joko kuivalla pannulla tai grillissä. Mausta öljyllä, suolalla ja etikalla kauttaaltaan. 

Hienonna yrtit ja sekoita vegaanisen turkkilaisen jugurtin kanssa. Mausta. 

VINKKI: Erinomainen ja helppo lisuke esimerkiksi salaattibuffaan tai sellaisenaan alkuruoka-annoksina. Savustetut osterivinokkaat säilyttävät makunsa pitkään. Annos on helppo muokata oman ravintolan konseptin ja maun mukaiseksi. 

 

 

Katso myös muut Metro Vegan -reseptit: