Vanhanajan riisipuuro syntyy Arla laktoosittomista maitojuomista
Perinneherkku joulupuuro saa mahtavan maun kanelista ja ruskistetusta voista. Höyryävä joulupuuro on pitkien perinteiden jouluherkku, joka maistuu...
Blogi > Viimeistele jälkiruokahitillä - Piparkakku-tiramisu
Makean jouluinen jälkiruoka päättää aterian vaivattoman herkullisesti. Tähän jälkiruokaan Arla Pron piparkakkurahka sopii erinomaisesti! Katso asiakkuuspäällikkömme, keittiömestari Jaan Kallioisen jouluinen versiointi tiramisusta.
(Amarettoa halutessasi)
Vatkaa piparkakkurahka, kerma ja smetana vaahdoksi yleiskoneella tai sähkövatkaimella, ja lisää samalla joukkoon sokeri. Voit lisätä tai vähentää sokerin määrää, jotta saat haluamasi makeusasteen. Siirrä vaahto pursotinpussiin.
Kasta savoiardi-keksit nopeasti espressossa molemmin puolin. Voit halutessasi sekoittaa espresson joukkoon Amarettoa.
Kokoa annos. Aloita lisäämällä ensimmäinen kerros savoiardi-keksejä tarjoiluastian pohjalle. Lisää päälle kerros piparkakkuvaahtoa ja vaahdon päälle rouhittua piparkakkua.
Toista kerroksien tekemistä, kunnes tarjoiluastia on täynnä. Lisää viimeisen kerroksen päälle kaakaojauhetta siivilän läpi.
Wihuri Metro-tukku
Olemme ravintola-alan asiantuntijoita ja yksi Suomen johtavista horeca-alan tukuista. Tunnemme alan läpikotaisin ja seuraamme sen kehitystä ja trendejä tarkasti, jotta asiakkaamme voivat menestyä. Tuomme ammattitaitomme ja kokemuksemme asiakkaiden käyttöön henkilökohtaisella palvelulla sekä paikallisesti palvelevissa pikatukuissamme. Emme tarjoa vain raaka-aineita, vaan harkitun valikoiman ja ratkaisuja, kuten Metro Fresh Cut ja Metro Wines, helpottamaan arkea sekä tehostamaan toimintaa. Tehtävänämme on varmistaa, että asiakkaamme voivat keskittyä siihen, missä he ovat parhaimmillaan.