Skip to content

Blogi > Terassi- ja grillikausi: Bánh mì hot dogs

Terassi- ja grillikausi: Bánh mì hot dogs

Terassi- ja grillikausi saa uuden twistin Bánh mì hot dogeista. Nämä grillatut herkut yhdistävät perinteisen hot dogin sämpylän, etikkaiset kasvikset, tulisen kastikkeen ja raikkaat yrtit luoden makupommin, joka ei jätä ketään kylmäksi. Voit valita oman makusi mukaan joko perinteisen nakin tai herkullisen vegaanisen version.


Bánh mì hot dogs

Noin 500 g porkkana julienne
Noin 500 g kaalisuikale
Noin 1 litra pikkelilientä 
per pussi
Hot dog sämpylöitä
Nakki tai Naggi 
valintasi mukaan
Korianteria
Thai Basilikaa
Rapeaa chiliä maun mukaan

Vakumoi porkkanajulienne ja kaalisuikale omissa pusseissaan pikkeliliemen kanssa, anna maustua 1 vrk. Ohenna tuorejuustoa hieman vedellä yleiskoneessa, sekoita tasaiseksi ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Grillaa nakit nopeasti ja paahda/grillaa sämpylät parilalla. Pursota sämpylän sisään hieman tuorejuustoa, aseta pikkelit pohjalle ja päälle nakki. Koristele korianterilla, thai basilikalla ja rapealla chilillä. Tarjoile.
Vinkki! Jos sinulla ei ole aikaa valmistaa pikkeleitä itse voit valita uudesta Fresh Cut marinoidut -sarjasta omat suosikkisi!