Skip to content

Blogi > Demo kitchen - Suklaaganache

Demo kitchen - Suklaaganache

Uudella reseptillä tehdyllä, vähemmän makea Fazer Aito Kaurajuoma Baristalla luot ihania kahvielämyksiä. Tuote vaahtoaa myös täydelliseksi vaahdoksi kahvin päälle. Fazer Aito Kaurajuoma Barista sopii hyvin myös leivontaan ja ruuanlaittoon, kuten sämpylätaikinan pohjaksi tai riisipuuron keittoon. UHT-käsitelty tuote säilyy avaamattomana huoneenlämmössä ja on vegaaninen.

 

 

Resepti: Hurmaava suklaaganache 

Tämä Metro-tukun keittiömestari Jaan Kallioisen ihastuttava, vegaaninen annos sopii jälkiruuaksi tai kahvin kanssa nautittavaksi. Katso vinkit videolta ja poimi reseptiikka alta.

 

 

Suklaaganache

Laita Fazer Aito kaurajuoma Barista kattilaan ja lämmitä, lisää joukkoon hunaja.

Sulata suklaa vesihauteessa. Lisää kuuma kauramaito muutamassa osassa suklaan joukkoon, samalla vispaten.

Poraa joukkoon kasvirasva. Lisää seos muotteihin ja jäädytä, jotta saat ganachet pois muoteista.

Vadelmageeli

Kuumenna vadelmat kattilassa tai höyryuunissa, jotta saat niistä mahdollisimman paljon mehua irti. Siivilöi vadelmat, niin, että siivilässä on liina tai kahvisuodatinpussi.

Lisää vadelmamehu kattilaan agar agarin kanssa ja kiehauta.

Siirrä vadelmamehu laakeaan astiaan ja jäähdytä. Siirrä hyytynyt vadelmamehu blenderiin ja aja geeliksi.

Kokoa annos ja tarjoile.