Skip to content

Blogi > Sinisimpukoita vihreässä curryssa, grillattua levain-leipää

Sinisimpukoita vihreässä curryssa, grillattua levain-leipää

Sinisimpukoita vihreässä curryssä ja grillattua levain-leipää tarjoavat herkullisen makumatkan Aasiaan. Tässä klassikkoruoassa yhdistyvät kookosmaito, vihreä curry ja chili luoden lämmön ja mausteisuuden syksyiseen ateriaan. Grillattu levain-leipä täydentää makuelämyksen ja houkuttelee dippaamaan limeen. Tämä ruokalaji on täydellinen valinta, kun haluat päivittää simpukka-annoksen uudelle tasolle.

 

Sinisimpukoita vihreässä curryssä, grillattua levain-leipää

1 kg sinisimpukkaa
50 g vihreä currytahnaa
300 g Metro kookosmaitoa
100 g kuohukermaa
1 chili
1 puntti korianteria
Werners gourmet chililankaa

Höyrytä puhdistetut simpukat auki kattilassa. Siivilöi simpukat ja ota liemi talteen. Freesaa currytahnaa kattilassa pienessä määrässä öljyä, kaada päälle kookosmaito, kuohukerma ja simpukoiden liemi. Keitä lientä hetki ja lisää simpukat. Koristele chilillä, korianterilla ja chililangalla. Mausta leivät suolalla, pippurilla, oliiviöljyllä ja grillaa.