Signature-annos: Rydbergin pihvi à la Strindberg
Cafe Strindbergin klassikon aateloivat reilu voi, laadukkaat raaka-aineet ja täyteläinen punaviinikastike. Rydbergin pihvi on klassikko, joka...
Blogi > Ravut: Rapu-sieni crepe
Ravuilla täytetty crepe juustokuorrutuksella on täydellinen herkku loppukesän makujen ystäville. Tämä ylellisen runsas annos yhdistää herkulliset ravut ja sienet samassa crepessä tarjoten täydellisen makuelämyksen.
Krepit
2 rasiaa pinaattia (á 125 g)
4 kananmunaa
6 dl maitoa
4 dl vehnäjauhoa
100 g voita
1 tl suolaa
Mustapippuria myllystä
Rapu-sieni täyte
50 g voita
50 g vehnäjauhoa
1 l täysmaitoa
500 g käsinkuorittuja rapuja
500 g osterivinokkaita
Tilliä
Suolaa ja mustapippuria
100 g raastettua juustoa
Krepit: Sekoita kaikki ainekset blenderissä ja aja sileäksi, siivilöi. Anna taikinan turvota 30 min, paista krepit kirkastetussa voissa.
Rapu-sieni täyte: Aloita tekemällä bechamel kastike. Sulata voi kattilassa, lisää jauhot ja kypsennä hetki. Lisää lämmin maito, sekoita tasaiseksi ja anna kiehua miedolla lämmöllä. Siivilöi ja mausta. Ota kastikkeesta osa sivuun gratinointia varten. Paista sienet voissa rapeaksi, lisää kastikkeeseen. Lisää lopuksi ravut sekä hienonnettu tilli, täytä krepit rapu-sieni täytteellä. Sulata juusto bechamelin sekaan ja levitä kastike rullatun crepen päälle. Gratinoi lopuksi salamanterissa.
Wihuri Metro-tukku
Olemme ravintola-alan asiantuntijoita ja yksi Suomen johtavista horeca-alan tukuista. Tunnemme alan läpikotaisin ja seuraamme sen kehitystä ja trendejä tarkasti, jotta asiakkaamme voivat menestyä. Tuomme ammattitaitomme ja kokemuksemme asiakkaiden käyttöön henkilökohtaisella palvelulla sekä paikallisesti palvelevissa pikatukuissamme. Emme tarjoa vain raaka-aineita, vaan harkitun valikoiman ja ratkaisuja, kuten Metro Fresh Cut ja Metro Wines, helpottamaan arkea sekä tehostamaan toimintaa. Tehtävänämme on varmistaa, että asiakkaamme voivat keskittyä siihen, missä he ovat parhaimmillaan.