Signature-annos: Rydbergin pihvi à la Strindberg
Cafe Strindbergin klassikon aateloivat reilu voi, laadukkaat raaka-aineet ja täyteläinen punaviinikastike. Rydbergin pihvi on klassikko, joka...
Blogi > Misovoilla glaseeratut juurekset
Misovoi ja paahdetut juurekset muodostavat herkullisen lisukkeen, jossa maistuu monipuolisuus ja syvät maut. Miso on japanilaisen keittiön aarre, joka tuo ruokaan fermentoiduista soijapavuista saadun herkullisen maun. Tämä lisuke sopii täydellisesti tarjottavaksi kalan tai kanan kanssa, ja se on täydellinen valinta sekä rentoon lounaslinjastoon että bistrotyyliseen illalliseen.
0,5 kg violettia porkkanaa
0,5 kg värimix porkkanaa
0,5 kg maa-artisokkaa
0,5 kg kyssäkaalia
0,05 kg shalottisipulia
0,1 l extra virgin oliiviöljyä
0,25 kg voita
0,1 kg misotahnaa
Lehtipersiljaa, suolaa, mustapippuria
Leikkaa kauden juurekset, mausta suolalla, pippurilla ja oliiviöljyllä. Paahda juurekset 175-asteisessa uunissa, kunnes ne ovat lähes kypsiä. Vatkaa voi kuohkeaksi, sekoita misotahna joukkoon. Siirrä paahdetut juurekset kattilaan ja glaseeraa voilla. Koristele ohueksi leikatuilla shalottisipulirenkailla ja lehtipersiljalla.
Wihuri Metro-tukku
Olemme ravintola-alan asiantuntijoita ja yksi Suomen johtavista horeca-alan tukuista. Tunnemme alan läpikotaisin ja seuraamme sen kehitystä ja trendejä tarkasti, jotta asiakkaamme voivat menestyä. Tuomme ammattitaitomme ja kokemuksemme asiakkaiden käyttöön henkilökohtaisella palvelulla sekä paikallisesti palvelevissa pikatukuissamme. Emme tarjoa vain raaka-aineita, vaan harkitun valikoiman ja ratkaisuja, kuten Metro Fresh Cut ja Metro Wines, helpottamaan arkea sekä tehostamaan toimintaa. Tehtävänämme on varmistaa, että asiakkaamme voivat keskittyä siihen, missä he ovat parhaimmillaan.