Paahdettua ja haudutettua poroa ála Juuse Mikkonen
Kokeile vaativampaankin makuun sopivaa pororeseptiä keittiömestariltamme Juuse Mikkoselta.
Blogi > Hurmaa pastalla
Laadukas pasta tarvitsee vain muutaman ainesosan ihastuttaakseen niin lounaalla kuin illallisella.
400 g Canuti garganelli-pastaa
500 g kirsikkatomaatteja
2 valkosipulinkynttä
1 dl valkoviiniä
1 dl extra virgin oliiviöljyä
100 g Metro Parmigiano Reggiano -raastetta
50 g basilikaa
¼ tl chilihiutaletta
suolaa ja mustapippuria myllystä
Freesaa viipaloidut valkosipulin kynnet öljyssä, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Lisää puolitetut kirsikkatomaatit, kypsennä muutama minuutti. Kaada päälle valkoviini ja muutama basilikan varsi. Hauduta, kunnes neste on kiehunut kasaan, aja blenderissä sileäksi, siivilöi ja mausta.
Keitä pastaa 3-4 minuuttia, nostele tomaattikastikkeen sekaan ja kypsennä loppuun. Lisää hieman pastan keitinvettä, sekoita joukkoon parmesaani ja revitty basilika, tarkista maku.
Wihuri Metro-tukku
Olemme ravintola-alan asiantuntijoita ja yksi Suomen johtavista horeca-alan tukuista. Tunnemme alan läpikotaisin ja seuraamme sen kehitystä ja trendejä tarkasti, jotta asiakkaamme voivat menestyä. Tuomme ammattitaitomme ja kokemuksemme asiakkaiden käyttöön henkilökohtaisella palvelulla sekä paikallisesti palvelevissa pikatukuissamme. Emme tarjoa vain raaka-aineita, vaan harkitun valikoiman ja ratkaisuja, kuten Metro Fresh Cut ja Metro Wines, helpottamaan arkea sekä tehostamaan toimintaa. Tehtävänämme on varmistaa, että asiakkaamme voivat keskittyä siihen, missä he ovat parhaimmillaan.