Tartaletti sitruunalla hurmaa pääsiäisenä
Makea marenki ja raikas sitruuna tasapainottavat toisiaan tarjoten houkuttelevan leivonnaisen juhlakauteen.
Blogi > Grillattua vasikkaa, parsaa ja bearnaisekastiketta
Rakastettu parsa saa täydellisen parin mehukkaasta vasikasta ja täyteläisestä bearnaisekastikkeesta.
600 g vasikan sisäfilettä
1 pnt vihreää parsaa
200 g tuoretta isoa lehtipinaattia
Suolaa, pippuria ja raastettua muskottipähkinää
Bearnaise:
4 keltuaista
2 rkl valkoviinietikka reduktiota
250 g kirkastettua voita
Hienonnettua rakuunaa ja kirveliä
Mausta vasikat suolalla, pippurilla ja oliiviöljyllä. Grillaa ja kypsennä loppuun uunissa, anna vetäytyä ennen leikkaamista.
Mausta parsat suolalla, pippurilla ja oliiviöljyllä, grillaa nopeasti.
Valmista bearnaise: laita kattilaan/vesihauteeseen keltuaiset ja reduktio, kypsennä joko suoraan kattilassa tai vesihauteessa. Kun keltuaismassa on kypsää, lisää kirkastettu voi ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Mausta ja lisää yrtit.
Pinaatti: laita isoon kattilaan voita. Kun voi hieman vaahtoaa, mausta suolalla, pippurilla ja raastetulla muskottipähkinällä. Sekoita pinaattia haarukalla, jossa on kuorittu valkosipulinkynsi. Näin saat pinaattiin miedon valkosipulin maun ilman, että se maistuu liikaa.
Wihuri Metro-tukku
Olemme ravintola-alan asiantuntijoita ja yksi Suomen johtavista horeca-alan tukuista. Tunnemme alan läpikotaisin ja seuraamme sen kehitystä ja trendejä tarkasti, jotta asiakkaamme voivat menestyä. Tuomme ammattitaitomme ja kokemuksemme asiakkaiden käyttöön henkilökohtaisella palvelulla sekä paikallisesti palvelevissa pikatukuissamme. Emme tarjoa vain raaka-aineita, vaan harkitun valikoiman ja ratkaisuja, kuten Metro Fresh Cut ja Metro Wines, helpottamaan arkea sekä tehostamaan toimintaa. Tehtävänämme on varmistaa, että asiakkaamme voivat keskittyä siihen, missä he ovat parhaimmillaan.