Skip to content

Blogi > Grillattu kanavarras, harissaa, minttua ja korianteria

Grillattu kanavarras, harissaa, minttua ja korianteria

Herkullisesta välimerellisestä kanavarras -annoksesta syntyy ihana kokonnaisuus kun yhdistää grillatut kanavartaat harissalla, mintulla ja korianterilla. Katso resepti ja kokeile!

 

Resepti:

1 kg Metro broilerin paistileike

50 g harissa

1 rkl juustokuminaa

1 rkl savupaprikaa

1 dl oliiviöljyä

1.n sitruunan mehu

0,5 dl granaattiomenasiirappia

 

Muutama oksa tuoretta minttua ja korianteria

Suolaa ja mustapippuria

 

Työvaiheet:

Leikkaa broileri palasiksi ja marinoi lopuilla reseptin tuotteilla. Pujota grillivartaisiin, grillaa kypsäksi. Tarjoa esim. pitaleivän, jogurtin ja grillatun sitruunan kera.