Eläköön elämä ja festari(t)yö - Helsinki Rock and Roll Oy
Festarit ovat kesän kohokohta, jolloin nautitaan musiikista, vapaudesta ja hyvästä seurasta. Kokonaisvaltaisessa festarielämyksessä ruoka- ja...
Blogi > Grillattu kanavarras, harissaa, minttua ja korianteria
Herkullisesta välimerellisestä kanavarras -annoksesta syntyy ihana kokonnaisuus kun yhdistää grillatut kanavartaat harissalla, mintulla ja korianterilla. Katso resepti ja kokeile!
Resepti:
1 kg Metro broilerin paistileike
50 g harissa
1 rkl juustokuminaa
1 rkl savupaprikaa
1 dl oliiviöljyä
1.n sitruunan mehu
0,5 dl granaattiomenasiirappia
Muutama oksa tuoretta minttua ja korianteria
Suolaa ja mustapippuria
Työvaiheet:
Leikkaa broileri palasiksi ja marinoi lopuilla reseptin tuotteilla. Pujota grillivartaisiin, grillaa kypsäksi. Tarjoa esim. pitaleivän, jogurtin ja grillatun sitruunan kera.
Wihuri Metro-tukku
Olemme ravintola-alan asiantuntijoita ja yksi Suomen johtavista horeca-alan tukuista. Tunnemme alan läpikotaisin ja seuraamme sen kehitystä ja trendejä tarkasti, jotta asiakkaamme voivat menestyä. Tuomme ammattitaitomme ja kokemuksemme asiakkaiden käyttöön henkilökohtaisella palvelulla sekä paikallisesti palvelevissa pikatukuissamme. Emme tarjoa vain raaka-aineita, vaan harkitun valikoiman ja ratkaisuja, kuten Metro Fresh Cut ja Metro Wines, helpottamaan arkea sekä tehostamaan toimintaa. Tehtävänämme on varmistaa, että asiakkaamme voivat keskittyä siihen, missä he ovat parhaimmillaan.