Skip to content

Blogi > Demo kitchen: Kokonaisena kypsennettyä tryffeli kassleria ja siiderissä haudutettua kaalia

Demo kitchen: Kokonaisena kypsennettyä tryffeli kassleria ja siiderissä haudutettua kaalia

Atria possun kassler tryffeli on herkullinen vaihtoehto linjastoon. Kotimainen possun raaka kassler, joka on maustettu tryffelillä, valmistetaan laadukkaasta porsaan niskasta. Valmiiksi maustettu kassler takaa tasaisen ja mehukkaan lopputuloksen, ja sinun tarvitsee vain kypsentää se haluamaasi kypsyyteen. Kokeile tarjoilla kasslerin kanssa satokauden mukaan siiderissä haudutettua kaalia tai fresh cut -marinoituja kaaleja. Tämä helppo ja maukas resepti tuo mukavaa vaihtelua lounaslinjastoon!

 

 

Kokonaisena kypsennettyä tryffeli kassleria ja siiderissä haudutettua kaalia

Valmistus:

Atria viljaporsaan tryffeli kassler

1 kg kaalia

0,1 kg keltasipuli

ruohosipuli

voi

2 oksaa rosmariini

1 l häränhäntäliemi

2 rkl mustatryffelitahna

2 rkl karkea Dijon sinappi

1 tlk kuivaa siideriä

 

Työvaiheet:

Mausta kassler pippurilla, rosmariinilla ja oliiviöljyllä. Grillaa hyvä väri molemmille puolille, kypsennä uunissa kunnes sisälämpötila on 65 astetta, anna vetäytyä min 30 min ennen leikkaamista.

Freesaa suikaloitu sipuli voissa, lisää ohueksi leikattu kaali, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää siideri, keitä kunnes neste on haihtunut ja kaali on kypsää, lisää sinappi ja lopuksi hienonnettu ruohosipuli.

Keitä lihaliemi kasaan kunnes jäljellä on n. 5 dl, mausta suolalla, tryffelitahnalla ja sherryviinietikalla. 

Nosta kassler viipaleet pakkiin, koristele halutessasi yrteillä ja kaada paistiliemi päälle. Tarjoa lisuke erillistä astiasta tai käytä valmista marinoitua fresh cut kaalia.