Demo kitchen - Cavatellipastaa, grillattua purjoa ja sinihomejuustoa
Arlan uutuustuote Castello Sinihomejuustomuru on kätevä tuote moneen eri ruokaan. Sinihomejuustomurun sulamispiste on aika matala, mikä tekee siitä...
Blogi > Demo kitchen: Sinisimpukoita ja sinihomejuustokastiketta
Castello Sinihomejuustomuru tuo herkullisen maun ja monipuolisuuden ammattikeittiöiden käyttöön. Tasapainoisen ja miedon maunsa ansiostaan juusto on monikäyttöinen ja sopii erinomaisesti esimerkiksi pizzaan, uuniruokiin, salaatteihin, kastikkeisiin, keittoihin ja leivontaan.
Maukas ja kermainen simpukka-annos missä sinihomejuuston maku tulee lempeästi esiin. Kokeile ja ihastu!
Simpukka 1 kg
Shalottisipuli 150 g
Valkosipuli 50 g
Kuohukerma 2 dl
Valkoviini 3 dl
Sinihomejuustomuru 150 g
Laakerinlehti 3 kpl
Fenkolin siitepöly ½ tl
Lehtipersilja
Suola ja mustapippuri
Freesaa shalottisipuli ja valkosipuli öljyssä. Lisää simpukat, laakerinlehdet ja muut mausteet. Kaada päälle viini ja höyrytä simpukat auki. Kun simpukat ovat auenneet, nosta kattilasta pois. Kaada kattilaan kerma, keitä hetki. Laita kastike blenderiin, lisää juusto ja aja sileäksi. Siivilöi, aseta simpukat lautaselle ja lusikoi kastike päälle, koristele hienonnetulla lehtipersiljalla.
Wihuri Metro-tukku
Olemme ravintola-alan asiantuntijoita ja yksi Suomen johtavista horeca-alan tukuista. Tunnemme alan läpikotaisin ja seuraamme sen kehitystä ja trendejä tarkasti, jotta asiakkaamme voivat menestyä. Tuomme ammattitaitomme ja kokemuksemme asiakkaiden käyttöön henkilökohtaisella palvelulla sekä paikallisesti palvelevissa pikatukuissamme. Emme tarjoa vain raaka-aineita, vaan harkitun valikoiman ja ratkaisuja, kuten Metro Fresh Cut ja Metro Wines, helpottamaan arkea sekä tehostamaan toimintaa. Tehtävänämme on varmistaa, että asiakkaamme voivat keskittyä siihen, missä he ovat parhaimmillaan.