Hirvipata a`la Juuse Mikkonen
Kokeile Wihuri Metro-tukun keittiömestari Juuse Mikkosen riistasesonkiin soveltuvaa herkullista hirvipataa.
Blogi > Demo kitchen: Pad kra pao
Atria kanan reisileike maustettu thaibasilikalla ja sitruunaruoholla tuovat selkeän ja raikkaan makumaailman. Valmiiksi maustetulla tuotteella saat helposti ja nopeasti itämaista makua moneen eri ruokaan. Tuote sopii erinomaisesti esimerkiksi erilaisiin wokkeihin ja patoihin.
Herkullinen Pad kra pao tarjoaa mausteisen ja makurikkaan elämyksen Thaimaan keittiön ystäville. Valloittava yhdistelmä paistettua kanaa tai naudanlihaa, chiliä, aromikasta valkosipulia ja tuoretta Thai basilikaa tekee tästä ruoasta ehdottoman suosikin.
Näin valmistat Pad kra paon Juuse Mikkosen reseptiikalla:
Tarvitset:
3 kpl Chiliä
4 kpl Valkosipulin kynttä
500 g Kanan reisileikettä
2 rkl Osterikastiketta
2 rkl Soijaa
2 tl Kalakastiketta
1 pnt Thai basilikaa
2 tl Sokeria
Valmistus
Murskaa chilit ja valkosipuli morttelissa karkeaksi tahnaksi. Kuutioi kana pieneksi. Paista chili-valkosipulimurskaa hetki öljyssä, lisää kanat ja paista hetki. Lisää tilkka vettä, osterikastike, soija, sokeri sekä kalakastike. Lisää thai basilika lopuksi. Tarjoa keitetyn jasmin-riisin sekä paistetun kananmunan kanssa.
Wihuri Metro-tukku
Olemme ravintola-alan asiantuntijoita ja yksi Suomen johtavista horeca-alan tukuista. Tunnemme alan läpikotaisin ja seuraamme sen kehitystä ja trendejä tarkasti, jotta asiakkaamme voivat menestyä. Tuomme ammattitaitomme ja kokemuksemme asiakkaiden käyttöön henkilökohtaisella palvelulla sekä paikallisesti palvelevissa pikatukuissamme. Emme tarjoa vain raaka-aineita, vaan harkitun valikoiman ja ratkaisuja, kuten Metro Fresh Cut ja Metro Wines, helpottamaan arkea sekä tehostamaan toimintaa. Tehtävänämme on varmistaa, että asiakkaamme voivat keskittyä siihen, missä he ovat parhaimmillaan.