Skip to content

Blogi > Demo kitchen: Mozzarella pizza

Demo kitchen: Mozzarella pizza

Arla Pro mozzarellamuru on monipuolinen juusto pizzerioille, ammattikeittiöille ja ravintoloille. Mieto maku sopii täydellisesti pizzajuustoksi, uunipastojen kuorruttamiseen ja taikinoiden osaksi. Juuston venyvyys ja sulavuus tekevät siitä erinomaisen valinnan ruoanlaittoon. Lisäksi juusto on helppokäyttöinen muruisen rakenteensa ansiosta. Vähälaktoosinen ja lisäaineeton Arla Pro mozzarellamuru nostaa pizzan uudelle tasolle, erityisesti chilihunajan kanssa tarjoiltuna.

 

 

Mozzarella-pizza

 

Pinsa pohja

Pizzakastike

Pizzamauste

1 dl Arla Pro Mozzarella juustomuru

5-6 Salami siivua

1 dl Hunaja

1 Chili

 

Valmistus:

Levitä pizzapohjalle pizzakastiketta ja maustetta. Lisää päälle Arla Pro mozzarella murua. Mozzarella juustomuru on helppo annostella 1dl mitalla pizzalle. Lisää päälle salami ja paista pizzauunissa. Pilko chiliä oman maun mukaan ja sekoita hunajan kanssa. Valuta chilihunajaa kuuman pizzan päälle. Tarjoile!

Juomasuositus: Rocca Pizza Sangiovese Puglia on oiva makupari pizzalle.