Skip to content

Blogi > Demo kitchen: Makaronilaatikkopäivä korean gochujang mac`n cheese

Demo kitchen: Makaronilaatikkopäivä korean gochujang mac`n cheese

Makaroonilaatikkopäivä on perinteinen ruokailuhetki monissa lounasruokaloissa, mutta mitä tapahtuu, kun perinteinen makaronilaatikko saa uuden twistin? Korean gochujang mac'n cheese yhdistää makaroonilaatikon tutun lohdullisuuden ja korealaisen mausteen luoden herkullisen yhdistelmän perinteitä ja nykyaikaa.

 

 

Korean gochujang mac` n cheese

Reseptistä 1/2 syvä GN

500G makaronia

120g voita

70g vehnäjauhoja

8dl täysmaitoa

2 rkl gochujang tahna

200g Mozzarella

350g Cheddar

Suola, pippuria

Panko -jauhoja

Mustia seesaminsiemeniä

Kevätsipulia​

Valmistus:

Keitä makaroni. Valmista bechamel, sulata voi kattilassa, lisää jauhot, kypsennä hetki. Lisää maito ja gochujang, keitä hetki. Lisää raastetut juustot kuumaan kastikkeeseen. Kaada kastike, keitettyjen makaroonien sekaan. Kaada seos voideltuun vuokaan tai pakkiin ja ripoittele pinnalle Pankoa ja seesaminsiemeniä. Nosta vuoka uuniin 200c ja paista kypsäksi noin 20min.