Skip to content

Blogi > Demo kitchen: Karamelli-liemessä haudutettua viikunaa ja vaahdotettu valkosuklaa ganache

Demo kitchen: Karamelli-liemessä haudutettua viikunaa ja vaahdotettu valkosuklaa ganache

Millac Gold 33 on herkullinen kasvirasvan ja kerman sekoitus, joka on täydellinen vaihtoehto perinteiselle kermalle. Tuote on laktoositon sekä UHT-käsitelty ja se tarjoaa samettisen ja kermaisen maun eri ruoanlaitto- ja leivontatarkoituksiin. Millac Goldin vaahdotusvolyymi on jopa kolmikertainen!

 

Karamelli-liemessä haudutettua viikunaa ja vaahdotettu valkosuklaa ganache

Valmistus

Viikunat:

Valmista karamelli, lisää viikunat, 5 cm.n pala kanelitankoa ja halkaistu vaniljatanko. Hauduta kunnes pehmeitä.

Valkosuklaa ganache:

Valkosuklaa 135 g

Millac Gold 600 g

Liivatelehti 3 g

Vaniljatanko 1 kpl

Glukoosi 50 g

Kiehauta Millac vaniljatangon ja glukoosin kanssa, kaada valkosuklaan päälle, poraa sauvasekoittimella sileäksi. Lisää liotettu liivatelehti. Anna asettua kylmässä, vatkaa yleiskoneella vaahdoksi.