Joulupuuro maistuu kaikille. Ruskistettu voi nostaa puuron aivan uudelle tasolle.
Höyryävä joulupuuro on taattu jouluherkku, joka maistuu kaikille, vauvasta vaariin. Se on erinomainen aamiainen, lounas tai vaikkapa jälkiruoka.
- Moneen ruokavalioon sopiva, laktoositon joulupuuro syntyy kätevästi Arla laktoosittomista maitojuomista. Perinteisen puuron salaisuus on pitkässä haudutusajassa. Joulun twistiä reseptiin tuo kanelitanko. Kun vielä tarjoat puuron kanssa ruskistettua voita, nostat makunautinnon aivan uudelle tasolle, vinkkaa Arla Pro Marketing Manager Mia Kettunen.
2 dl vettä
2 dl puuroriisiä
1 l Arla laktoositonta maitojuomaa
5 g suolaa
1 kanelitanko
100 g Arla laktoositonta meijerivoita
1. Kiehauta vesi kattilassa.
2. Lisää riisi ja anna kiehua hiljalleen, kunnes vesi on imeytynyt riisiin.
3. Lisää maito ja suola. Kiehauta sekoittaen.
4. Vähennä lämpöä ja lisää kanelitanko.
5. Anna puuron hautua miedolla lämmöllä noin 40 minuutin ajan. Sekoita puuroa silloin tällöin, kunnes puuro on kypsää. Ruskista voita puuron poristessa.
6. Tarjoile puuro laktoosittoman maitojuoman, sokerin, jauhetun kanelin ja ruskistetun voin kera.