Vanhanajan riisipuuro syntyy Arla laktoosittomista maitojuomista
Perinneherkku joulupuuro saa mahtavan maun kanelista ja ruskistetusta voista. Höyryävä joulupuuro on pitkien perinteiden jouluherkku, joka maistuu...
Blogi > Vanhanajan riisipuuro – Arla laktoosittomista maitojuomista
Joulupuuro maistuu kaikille. Ruskistettu voi nostaa puuron aivan uudelle tasolle.
Höyryävä joulupuuro on taattu jouluherkku, joka maistuu kaikille, vauvasta vaariin. Se on erinomainen aamiainen, lounas tai vaikkapa jälkiruoka.
- Moneen ruokavalioon sopiva, laktoositon joulupuuro syntyy kätevästi Arla laktoosittomista maitojuomista. Perinteisen puuron salaisuus on pitkässä haudutusajassa. Joulun twistiä reseptiin tuo kanelitanko. Kun vielä tarjoat puuron kanssa ruskistettua voita, nostat makunautinnon aivan uudelle tasolle, vinkkaa Arla Pro Marketing Manager Mia Kettunen.
2 dl vettä
2 dl puuroriisiä
1 l Arla laktoositonta maitojuomaa
5 g suolaa
1 kanelitanko
100 g Arla laktoositonta meijerivoita
1. Kiehauta vesi kattilassa.
2. Lisää riisi ja anna kiehua hiljalleen, kunnes vesi on imeytynyt riisiin.
3. Lisää maito ja suola. Kiehauta sekoittaen.
4. Vähennä lämpöä ja lisää kanelitanko.
5. Anna puuron hautua miedolla lämmöllä noin 40 minuutin ajan. Sekoita puuroa silloin tällöin, kunnes puuro on kypsää. Ruskista voita puuron poristessa.
6. Tarjoile puuro laktoosittoman maitojuoman, sokerin, jauhetun kanelin ja ruskistetun voin kera.
Wihuri Metro-tukku
Olemme ravintola-alan asiantuntijoita ja yksi Suomen johtavista horeca-alan tukuista. Tunnemme alan läpikotaisin ja seuraamme sen kehitystä ja trendejä tarkasti, jotta asiakkaamme voivat menestyä. Tuomme ammattitaitomme ja kokemuksemme asiakkaiden käyttöön henkilökohtaisella palvelulla sekä paikallisesti palvelevissa pikatukuissamme. Emme tarjoa vain raaka-aineita, vaan harkitun valikoiman ja ratkaisuja, kuten Metro Fresh Cut ja Metro Wines, helpottamaan arkea sekä tehostamaan toimintaa. Tehtävänämme on varmistaa, että asiakkaamme voivat keskittyä siihen, missä he ovat parhaimmillaan.