Makean jouluinen jälkiruoka päättää aterian vaivattoman herkullisesti. Tähän jälkiruokaan Arla Pron piparkakkurahka sopii erinomaisesti! Katso asiakkuuspäällikkömme, keittiömestari Jaan Kallioisen jouluinen versiointi tiramisusta.
(Amarettoa halutessasi)
Vatkaa piparkakkurahka, kerma ja smetana vaahdoksi yleiskoneella tai sähkövatkaimella, ja lisää samalla joukkoon sokeri. Voit lisätä tai vähentää sokerin määrää, jotta saat haluamasi makeusasteen. Siirrä vaahto pursotinpussiin.
Kasta savoiardi-keksit nopeasti espressossa molemmin puolin. Voit halutessasi sekoittaa espresson joukkoon Amarettoa.
Kokoa annos. Aloita lisäämällä ensimmäinen kerros savoiardi-keksejä tarjoiluastian pohjalle. Lisää päälle kerros piparkakkuvaahtoa ja vaahdon päälle rouhittua piparkakkua.
Toista kerroksien tekemistä, kunnes tarjoiluastia on täynnä. Lisää viimeisen kerroksen päälle kaakaojauhetta siivilän läpi.