Skip to content

Blogi > Metro-tukku on ravintolayrittäjän työpari – asiakaslähtöisyys uudistuvissa tukuissa

Metro-tukku on ravintolayrittäjän työpari – asiakaslähtöisyys uudistuvissa tukuissa

Tiesitkö, että Wihuri Metro-tukku on uranuurtaja päivittäistavara-alan tukkukaupassa?

Meillä on pitkä kokemus alalta ja haluamme olla myös tulevaisuuden suunnannäyttäjä. Parhaiten onnistumme kuuntelemalla asiakkaitamme.

Miten Metro-tukku palvelee aidosti asiakaslähtöisesti? Tutustu, miten uudistuksilla olemme entistä kokonaisvaltaisemmin ravintolayrittäjän työpari ja enemmän kuin tukku.1)    Uudistimme valikoimamme helpottamaan ravintola-arkea.

Haluamme tehdä ravintola-arjesta helppoa ja tukea erilaisten ravintoloiden liiketoimintamalleja. Ruokaan intohimoisesti suhtautuvat ammattilaisemme uudistivat tuotevalikoimamme yhdessä asiakkaiden kanssa. Uudet ja uudistetut valikoimakonseptimme auttavat löytämään hintaluokaltaan sopivimmat ja toimivimmat tuotteet vaivattomasti.

Yksi uudistetuista suosikeista on Metro Fresh Cut, joka vapauttaa aikaa kiireisessä keittiössä. Tuotteet syntyvät huippuleikkuuosaamisella ammattikokkien vetämien tiimien käsissä. Valmiiksi pilkotut kasvikset ja hedelmät, raasteet, kasvissekoitukset sekä räätälöidyt tuotteet ovat palvelu, jota vain Metro-tukku tarjoaa alallaan. 


2)    Uudistuva tukkuverkosto palvelee inspiroivalla ilmeellä, asiantuntevalla henkilökunnalla sekä alueelle suunnitellulla valikoimalla.

Metro-tukku uudistaa kaikki 15 tukkuaan vuosina 2023 – 2024. Uudistuksen keskiössä on valikoimamme, joka palvelee entistä paremmin erilaisten ravintoloiden tarpeita paikallisesti. Henkilökuntamme asiantuntemusta syvennetään ymmärtämään erityisesti oman alueensa asiakkaiden liiketoimintaa. 

Selkeä näytteillepano tuo esiin sesongin parhaita raaka-aineita ja ravintolaa piristäviä uutuuksia. Seuraamme trendejä ja yritämme tuoda ne asiakkaille helposti hyödynnettävässä muodossa. 3)    Konepajan lippulaivatukkumme palvelee kattavalla tuoretuotevalikoimalla.

Helsingin Konepaja-alueelle aukeava uusi lippulaivatukkumme panostaa tuoretuotteiden valikoimaan keskittyen hedelmiin ja vihanneksiin, kalaan ja lihaan sekä maahantuomiimme viineihin. Sijainnin, monipuolisen valikoiman että uudenlaisten ratkaisujen myötä tukkumme palvelee ravintoloita osana viihtyisää ruokakulttuurikeskittymää.


4)    Haluamme jatkossakin kuulla, miten voimme olla paras työparisi. 

Panostamme palveluun ja digitaalisiin kanaviimme. Teemme jatkuvaa kehitystyötä edistääksemme suomalaista ruoka- ja juomakulttuuria. Metro-tukulla työskentelee paljon ravintolamaailmasta tulleita tekijöitä, jotka ymmärtävät alaa ja haluavat tuoda aitoa apua ravintoloille. Joukostamme löytyy jokaiselle asiakkaalle ja liikeidealle sopiva työpari.

Metro-tukulle jokainen asiakas on yhtä tärkeä ja kuulemme mielellämme, mitä he kaipaavat meiltä. Räätälöimme ratkaisuja ja asiakkaat voivat vaikuttaa valikoimaamme. Metro-tukulla ravintolayrittäjän työparina haluamme auttaa juuri sinua menestymään, joten laitetaan yhdessä ravintolasi kukoistamaan.