Wihuri Metro-tukku blogi

Loppuvuosi huipentuu makeisiin viineihin

Kirjoittanut Wihuri Metro-tukku | 30.10.2022 4:30

Wihuri Wine Academy suosittelee loppuvuodesta korkkaamaan samppanjan lisäksi maukkaita ja makeita viinejä. Jälkiruokaviineissä tyylikirjo on laaja, ja tällä kertaa klassiset tuotteet tempaavat meidät mukaansa.

Onpa valintasi suloisen makea Sauternes-viini, ensiluokkainen portviini tai kypsytetty Pineau, niin asiakkaasi pääsevät nauttimaan erittäin laadukkaasta ja maistuvasta illallisten päättäjästä. Pääsääntönä kannattaa muistaa, että jälkiruokaviinin kuuluu olla jälkiruokaa makeampi.

Viinit kuuluvat hinta-laatusuhteeltaan loistavaan Wihurin oman maahantuonnin valikoimaan. Viinit ovat saatavilla vain ravintolamyyntiin.

Katso valikoima verkkokaupassamme tästä

 

Red old Pineau des Charentes 0,75 l Château de Montifaud, Cognac, Ranska

Rypäle: Merlot, Cabernet Sauvignon. Aromaattinen, konjakkimainen ja hyvin hedelmäinen tuoksu. Maku on herkullinen, kypsän rypälemäinen ja hieman pähkinäinen, suutuntuma on pitkä ja positiivisesti omalaatuinen.

 

Château du Haut Pick Sauternes 0,375 l Château du Haut Pick, AOP Sauternes, Ranska

Rypäle: Semillon. Tuoksu on Intensiivisen hedelmäinen, hunajaa, aprikoosia, appelsiinkukkaa. Makea maku seuraa aromeiltaan tuoksua. Hillottua ananasta ja vaniljaisuutta. Eloisa, makeanmausteinen hapokkuus.

 

Krohn 10 Anos 0,75 l Wiese & Krohn, Douro, Portugali

Rypäle: Touriga Nacional, Touriga Francesa, Tinta Barroca, Tinta Roriz. Intensiivisessä tuoksussa on kuivattua hedelmää, pähkinää, tammea. Maku seuraa tuoksua ja on pitkä, pähkinäinen, herkullisen hapokas ja makea samaan aikaan.