Wihuri Wine Academy suosittelee loppuvuodesta korkkaamaan samppanjan lisäksi maukkaita ja makeita viinejä. Jälkiruokaviineissä tyylikirjo on laaja, ja tällä kertaa klassiset tuotteet tempaavat meidät mukaansa.
Onpa valintasi suloisen makea Sauternes-viini, ensiluokkainen portviini tai kypsytetty Pineau, niin asiakkaasi pääsevät nauttimaan erittäin laadukkaasta ja maistuvasta illallisten päättäjästä. Pääsääntönä kannattaa muistaa, että jälkiruokaviinin kuuluu olla jälkiruokaa makeampi.
Viinit kuuluvat hinta-laatusuhteeltaan loistavaan Wihurin oman maahantuonnin valikoimaan. Viinit ovat saatavilla vain ravintolamyyntiin.
Katso valikoima verkkokaupassamme tästä
Rypäle: Merlot, Cabernet Sauvignon. Aromaattinen, konjakkimainen ja hyvin hedelmäinen tuoksu. Maku on herkullinen, kypsän rypälemäinen ja hieman pähkinäinen, suutuntuma on pitkä ja positiivisesti omalaatuinen.
Rypäle: Semillon. Tuoksu on Intensiivisen hedelmäinen, hunajaa, aprikoosia, appelsiinkukkaa. Makea maku seuraa aromeiltaan tuoksua. Hillottua ananasta ja vaniljaisuutta. Eloisa, makeanmausteinen hapokkuus.
Rypäle: Touriga Nacional, Touriga Francesa, Tinta Barroca, Tinta Roriz. Intensiivisessä tuoksussa on kuivattua hedelmää, pähkinää, tammea. Maku seuraa tuoksua ja on pitkä, pähkinäinen, herkullisen hapokas ja makea samaan aikaan.