Skip to content

Blogi > Loppuvuosi huipentuu makeisiin viineihin

Loppuvuosi huipentuu makeisiin viineihin

Wihuri Wine Academy suosittelee loppuvuodesta korkkaamaan samppanjan lisäksi maukkaita ja makeita viinejä. Jälkiruokaviineissä tyylikirjo on laaja, ja tällä kertaa klassiset tuotteet tempaavat meidät mukaansa.

Onpa valintasi suloisen makea Sauternes-viini, ensiluokkainen portviini tai kypsytetty Pineau, niin asiakkaasi pääsevät nauttimaan erittäin laadukkaasta ja maistuvasta illallisten päättäjästä. Pääsääntönä kannattaa muistaa, että jälkiruokaviinin kuuluu olla jälkiruokaa makeampi.

Viinit kuuluvat hinta-laatusuhteeltaan loistavaan Wihurin oman maahantuonnin valikoimaan. Viinit ovat saatavilla vain ravintolamyyntiin.

Katso valikoima verkkokaupassamme tästä

 

Red old Pineau des Charentes 0,75 l Château de Montifaud, Cognac, Ranska

Rypäle: Merlot, Cabernet Sauvignon. Aromaattinen, konjakkimainen ja hyvin hedelmäinen tuoksu. Maku on herkullinen, kypsän rypälemäinen ja hieman pähkinäinen, suutuntuma on pitkä ja positiivisesti omalaatuinen.

 

Château du Haut Pick Sauternes 0,375 l Château du Haut Pick, AOP Sauternes, Ranska

Rypäle: Semillon. Tuoksu on Intensiivisen hedelmäinen, hunajaa, aprikoosia, appelsiinkukkaa. Makea maku seuraa aromeiltaan tuoksua. Hillottua ananasta ja vaniljaisuutta. Eloisa, makeanmausteinen hapokkuus.

 

Krohn 10 Anos 0,75 l Wiese & Krohn, Douro, Portugali

Rypäle: Touriga Nacional, Touriga Francesa, Tinta Barroca, Tinta Roriz. Intensiivisessä tuoksussa on kuivattua hedelmää, pähkinää, tammea. Maku seuraa tuoksua ja on pitkä, pähkinäinen, herkullisen hapokas ja makea samaan aikaan.