Wihuri Metro-tukku blogi

Herkuilla vipinää vitriiniin

Kirjoittanut Wihuri Metro-tukku | 10.5.2021 7:59

Juustoportin uudet täytettävät kaura- ja jogurttipohjat mahdollistavat oman näköisen ja räätälöidyn tuotteen valmistamisen jopa asiakkaan toiveiden mukaisesti aivan muutamissa minuuteissa.

Valmis myytävä tuote on imagoltaan käsintehty! Kaura- ja jogurttipohjat säilyvät avaamattomina pitkään ja ovat käyttövalmiita aina kysynnän mukaan. Kaura- ja jogurttipohjat yksinkertaistavat vitriinituotteiden valmistamista ja tuovat tervetullutta lisäkatetta.

Tilaa kaura- ja jogurttipohjat tästä:
Juustoportti kaurapohja 180 g gluteeniton
Juustoportti jogurttipohja 180 g laktoositon 

  • Pikarissa on tila reseptisi mukaisille täytteille.
  • Avaamaton tuote säilyy pitkään, aina pakkaukseen merkittyyn päivään saakka.
  • Avattu pakkaus säilyy 1-1,5 vuorokautta.

 

Näin helposti se käy

1. Avaa muovikansi
2. Poista alumiinikansi kokonaan
3. Täytä pikari kerroksittain
4. Sulje pikari tiiviisti muovikannella
5. Nosta valmis tuote esille vitriiniin

Samasta pohjasta satoja erilaisia reseptejä!

 

Halla-juusto pannuun, parilaan ja grilliin

Ainutlaatuinen uutuus: suomalainen Halla-juusto

  • Valmistettu suomalaisesta vuohen- ja lehmänmaidosta Suomessa
  • Laktoositon tuote
  • Erinomainen paistopinta pannulla, parilassa ja grillissä
  • Valmista Hallasta esimerkiksi salaatti, burgeri, sandwich tai bageli.

Tilaa Halla-juusto tästä:
Juustoportti Halla 150 g paistettava juusto laktoositon 

 

Halla-pekoni-bageli Juustoportin omasta keittiöstä

Raaka-aineet (2 annosta):
2 kpl bagel tai vastaava leipätuote
1 kpl Juustoportin Hallajuusto 150 g halkaistuna
2-4 pekoniviipaleita
2 kananmunaa paistettuna
2 rkl majoneesia
2 rkl BBQ-kastiketta

Käytä annokseen lisäksi baby-, miso-, vuonankaali- ja/tai versosalaattia. Tarjoiluun käärepaperia tai grillitasku.

Kokoamisohje:

  • Paista halkaistu Halla-juusto, pekoni ja kananmuna parilalla.
  • Voitele bagelit majoneesilla
  • Lisää hyvä määrä vihreää minisalaattia pohjalle.
  • Lado parilapaistetut Halla juustoviipeleet, kananmuna ja pekoni bageleille kerroksiksi.
  • Viimeistele BBQ-kastikkeelle ja lisää bagelin kansiosat.
  • BBQ-kastikkeen ohella reseptiin sopivat myös makea chilikastike ja hedelmä chutney.
  • Pekonin sijaan voit käyttää Chorizoa ja kanamunan voi korvata esim. avocadolla.

Bagelin voi myös tehdä ennakkoon vitriinituotteena ja paahtaa pikauunissa asiakkaalle.

 

Muista myös muut Juustoportin vitriinituotteet!
Tiedustelut: horeca@juustoportti.fi