Juustoportin uudet täytettävät kaura- ja jogurttipohjat mahdollistavat oman näköisen ja räätälöidyn tuotteen valmistamisen jopa asiakkaan toiveiden mukaisesti aivan muutamissa minuuteissa.
Valmis myytävä tuote on imagoltaan käsintehty! Kaura- ja jogurttipohjat säilyvät avaamattomina pitkään ja ovat käyttövalmiita aina kysynnän mukaan. Kaura- ja jogurttipohjat yksinkertaistavat vitriinituotteiden valmistamista ja tuovat tervetullutta lisäkatetta.
Tilaa kaura- ja jogurttipohjat tästä:
Juustoportti kaurapohja 180 g gluteeniton
Juustoportti jogurttipohja 180 g laktoositon
1. Avaa muovikansi Samasta pohjasta satoja erilaisia reseptejä! |
|
Ainutlaatuinen uutuus: suomalainen Halla-juusto
Tilaa Halla-juusto tästä:
Juustoportti Halla 150 g paistettava juusto laktoositon
Raaka-aineet (2 annosta):
2 kpl bagel tai vastaava leipätuote
1 kpl Juustoportin Hallajuusto 150 g halkaistuna
2-4 pekoniviipaleita
2 kananmunaa paistettuna
2 rkl majoneesia
2 rkl BBQ-kastiketta
Käytä annokseen lisäksi baby-, miso-, vuonankaali- ja/tai versosalaattia. Tarjoiluun käärepaperia tai grillitasku.
Kokoamisohje:
Bagelin voi myös tehdä ennakkoon vitriinituotteena ja paahtaa pikauunissa asiakkaalle.
Muista myös muut Juustoportin vitriinituotteet!
Tiedustelut: horeca@juustoportti.fi