Palkitut juustoportin erikoisjuustot
Juustoportin palkitut erikoisjuustot valmistetaan Jalasjärvellä suomalaisesta maidosta käsityöllä.
Blogi > Herkuilla vipinää vitriiniin
Juustoportin uudet täytettävät kaura- ja jogurttipohjat mahdollistavat oman näköisen ja räätälöidyn tuotteen valmistamisen jopa asiakkaan toiveiden mukaisesti aivan muutamissa minuuteissa.
Valmis myytävä tuote on imagoltaan käsintehty! Kaura- ja jogurttipohjat säilyvät avaamattomina pitkään ja ovat käyttövalmiita aina kysynnän mukaan. Kaura- ja jogurttipohjat yksinkertaistavat vitriinituotteiden valmistamista ja tuovat tervetullutta lisäkatetta.
Tilaa kaura- ja jogurttipohjat tästä:
Juustoportti kaurapohja 180 g gluteeniton
Juustoportti jogurttipohja 180 g laktoositon
1. Avaa muovikansi Samasta pohjasta satoja erilaisia reseptejä! |
![]()
|
Ainutlaatuinen uutuus: suomalainen Halla-juusto
Tilaa Halla-juusto tästä:
Juustoportti Halla 150 g paistettava juusto laktoositon
Raaka-aineet (2 annosta):
2 kpl bagel tai vastaava leipätuote
1 kpl Juustoportin Hallajuusto 150 g halkaistuna
2-4 pekoniviipaleita
2 kananmunaa paistettuna
2 rkl majoneesia
2 rkl BBQ-kastiketta
Käytä annokseen lisäksi baby-, miso-, vuonankaali- ja/tai versosalaattia. Tarjoiluun käärepaperia tai grillitasku.
Kokoamisohje:
Bagelin voi myös tehdä ennakkoon vitriinituotteena ja paahtaa pikauunissa asiakkaalle.
Muista myös muut Juustoportin vitriinituotteet!
Tiedustelut: horeca@juustoportti.fi
Wihuri Metro-tukku
Olemme ravintola-alan asiantuntijoita ja yksi Suomen johtavista horeca-alan tukuista. Tunnemme alan läpikotaisin ja seuraamme sen kehitystä ja trendejä tarkasti, jotta asiakkaamme voivat menestyä. Tuomme ammattitaitomme ja kokemuksemme asiakkaiden käyttöön henkilökohtaisella palvelulla sekä paikallisesti palvelevissa pikatukuissamme. Emme tarjoa vain raaka-aineita, vaan harkitun valikoiman ja ratkaisuja, kuten Metro Fresh Cut ja Metro Wines, helpottamaan arkea sekä tehostamaan toimintaa. Tehtävänämme on varmistaa, että asiakkaamme voivat keskittyä siihen, missä he ovat parhaimmillaan.