Skip to content

Blogi > Gastronomie 2/2025 - Kohti kolmatta

Gastronomie 2/2025 - Kohti kolmatta

Yrittäjyyden yhdistämä kaksikko pyörittää Tampereella suosittuja brunssiravintoloita ja nyt haussa on jo kolmas paikka. Millaisilla arvoilla arkea pyöritetään ja miten sujuu siirtyminen salityöstä hallinnollisiin tehtäviin?

Tahkovuorella korpimaisemasta ammennetaan niin inspiraatiota kuin raaka-aineita. Panorama Landscape Hotel ja Havu Kitchen & Bar houkuttelevat niin kotimaan matkaajia kuin turisteja ympäri vuoden.

Ravintolabarometri tuo esiin ravintola-alan ammattilaisten äänen. Millaisia tuntemuksia ja odotuksia alalla on tulevaisuuden suhteen?

Mukana myös trendejä Lontoosta, hittipuuron brändäystä ja tulevan vuoden juomatrendejä viinin saralta.

 

Katso myös nämä