Signature-annos: 2 Puuta & minimustekalat limeaiolilla
Kahden lehmuksen takana seisoo 2 Puuta Bistro & Bar, joka sopii paikalleen niin, että olettaisi sen aina kuuluneen Hyvinkään keskustaan. ”Ihmiset...
Blogi > Gastronomie 2/2025 - Kohti kolmatta
Yrittäjyyden yhdistämä kaksikko pyörittää Tampereella suosittuja brunssiravintoloita ja nyt haussa on jo kolmas paikka. Millaisilla arvoilla arkea pyöritetään ja miten sujuu siirtyminen salityöstä hallinnollisiin tehtäviin?
Tahkovuorella korpimaisemasta ammennetaan niin inspiraatiota kuin raaka-aineita. Panorama Landscape Hotel ja Havu Kitchen & Bar houkuttelevat niin kotimaan matkaajia kuin turisteja ympäri vuoden.
Ravintolabarometri tuo esiin ravintola-alan ammattilaisten äänen. Millaisia tuntemuksia ja odotuksia alalla on tulevaisuuden suhteen?
Mukana myös trendejä Lontoosta, hittipuuron brändäystä ja tulevan vuoden juomatrendejä viinin saralta.
Wihuri Metro-tukku
Olemme ravintola-alan asiantuntijoita ja yksi Suomen johtavista horeca-alan tukuista. Tunnemme alan läpikotaisin ja seuraamme sen kehitystä ja trendejä tarkasti, jotta asiakkaamme voivat menestyä. Tuomme ammattitaitomme ja kokemuksemme asiakkaiden käyttöön henkilökohtaisella palvelulla sekä paikallisesti palvelevissa pikatukuissamme. Emme tarjoa vain raaka-aineita, vaan harkitun valikoiman ja ratkaisuja, kuten Metro Fresh Cut ja Metro Wines, helpottamaan arkea sekä tehostamaan toimintaa. Tehtävänämme on varmistaa, että asiakkaamme voivat keskittyä siihen, missä he ovat parhaimmillaan.