Gastronomie 2/2022 - Asenne ratkaisee
Oletko kuullut ravintolayrittäjästä, joka osaisi vain yhden asian hyvin? Emme mekään. Ravintolayrittäjä voi olla mitä vain keittiö-ja sali-ihmisen...
Blogi > Gastronomie 2/2024 - Tulevaisuuden klassikko
Jokainen perustaessaan ravintola-alan yritystä haaveilee, että pystyy nopeasti lunastamaan paikkansa ja vakuuttamaan kävijät tulemaan yhä uudestaan. Tämänkertainen Gastronomie tarjoilee joukon tekijöitä, jotka ovat onnistuneet luomaan menestyvät konseptit ensimetreiltään lähtien. Mitä ravintolat 305 ja Teller
Helsingissä, tamperelainen Marco Boulangerie ja catering-yritys Lucky Tart ovat tehneet eri lailla?
Yhdistäviä tekijöitä on turha etsiä liikaa, vaikka toki paikkojen takana on alalla pitkään toimineita ammattilaisia. Ravintola-alalla ennemminkin puhutaan kuitenkin erottuvuudesta, siitä mitä ainutlaatuista ja erilaista alan toimija voi tarjota asiakkailleen.
Jokainen ravintola on oikeassa siinä, mitä omalla konseptillaan tekee. Erottautuminen on monen tekijän summa henkilöstön ammattitaidosta markkinointiin ja miljööseen. Toisaalta yksikään upea tila tai somehype ei tuo vakiokävijöitä, jos annokset eivät jätä haluamaan lisää. Meidän tehtävämme Metro-tukulla on tarjota palvelua ja raaka-aineet, joista ravintolayrittäjä voi luoda helposti oman menestyskonseptinsa.
Wihuri Metro-tukku
Olemme ravintola-alan asiantuntijoita ja yksi Suomen johtavista horeca-alan tukuista. Tunnemme alan läpikotaisin ja seuraamme sen kehitystä ja trendejä tarkasti, jotta asiakkaamme voivat menestyä. Tuomme ammattitaitomme ja kokemuksemme asiakkaiden käyttöön henkilökohtaisella palvelulla sekä paikallisesti palvelevissa pikatukuissamme. Emme tarjoa vain raaka-aineita, vaan harkitun valikoiman ja ratkaisuja, kuten Metro Fresh Cut ja Metro Wines, helpottamaan arkea sekä tehostamaan toimintaa. Tehtävänämme on varmistaa, että asiakkaamme voivat keskittyä siihen, missä he ovat parhaimmillaan.