Gastronomie 2/2022 - Asenne ratkaisee
Oletko kuullut ravintolayrittäjästä, joka osaisi vain yhden asian hyvin? Emme mekään. Ravintolayrittäjä voi olla mitä vain keittiö-ja sali-ihmisen...
Blogi > Gastronomie 2/2023 - Konepaja näyttää suunnan
Ravintola-alan tukut ulkomailla ovat vetäneet alan ihmisiä puoleensa, mutta miksi mennä merta edemmäs kalaan? Joulukuussa avautuvassa Metro-tukku Konepajassa voi elää ja hengittää makujen maailmaa, kun se on vasta tuotteina hyllyillä. Kohtaamisten ja palveluiden kautta tarjolla on välineitä, joilla helpottaa ravintola-arkea ja erottautua.
Gastronomie on manifesti ravintola-alan tekijöille, ja lippulaivatukkumme on vastaus ravintola-alan tarpeisiin.
Tervetuloa tutustumaan Konepajan lippulaivatukkumme tarinaan pääartikkelissa ja lämpimästi tervetuloa paikan päälle Helsingin Vallilaan.
Lisäksi tämän kertaisessa numerossa pohditaan menestyksen avaimia niin Riihimäellä kuin Akseli Herlevin ravintolaimperiumissa. Italialaista bistrotunnelmaa tuo Hans Välimäen ja Maria von Graevenitz-Välimäen uutuusravintola Gina. Signatureannos nousee The Bull and the Firmin keittiöstä.
Gastronomie-lehden aiemmat numerot löydät täältä. Voit tilata Gastronomien uutiskirjeenä täällä.
Wihuri Metro-tukku
Olemme ravintola-alan asiantuntijoita ja yksi Suomen johtavista horeca-alan tukuista. Tunnemme alan läpikotaisin ja seuraamme sen kehitystä ja trendejä tarkasti, jotta asiakkaamme voivat menestyä. Tuomme ammattitaitomme ja kokemuksemme asiakkaiden käyttöön henkilökohtaisella palvelulla sekä paikallisesti palvelevissa pikatukuissamme. Emme tarjoa vain raaka-aineita, vaan harkitun valikoiman ja ratkaisuja, kuten Metro Fresh Cut ja Metro Wines, helpottamaan arkea sekä tehostamaan toimintaa. Tehtävänämme on varmistaa, että asiakkaamme voivat keskittyä siihen, missä he ovat parhaimmillaan.