Skip to content

Blogi > Gastronomie 2/2022 - Asenne ratkaisee

Gastronomie 2/2022 - Asenne ratkaisee

Oletko kuullut ravintolayrittäjästä, joka osaisi vain yhden asian hyvin? Emme mekään. Ravintolayrittäjä voi olla mitä vain keittiö-ja sali-ihmisen väliltä, mutta yleensä hän on oikeasti enemmän kuin nimikkeet kertovat. Ravintolayrittäjät ovat oikea multitalenttien joukko, jolle kyky hallita monta asiaa on lajityypillinen piirre.

Tässä Gastronomiessa pääsemme kurkistamaan eri moniosaajien ravintoloihin ja tuoreisiin ajatuksiin. Pääartikkelimme Lauri Kaivoluoto, ravintola Backaksen perustaja, on malliesimerkki monilahjakkuudesta, jolta luonnistuu niin metsästys kuin sosiaalinen media.

 

Lue uusin Gastronomie 2/2022 tästä>>

 

Vaikka ravintolayrittäjät taipuvat moneen, kenenkään ei tarvitse osata aivan kaikkea. Wihuri Metro-tukku on strategiansa mukaisesti ravintolayrittäjän työpari, mikä näkyy tukena ja ravintola-arjen haasteiden jakamisena asiakkaidemme kanssa.

Siinä, missä ravintolayrittäjän osaaminen alkaa loppua, me otamme koppia. On kyseessä budjetin hiominen tai menun raikastaminen, me autamme. Jokainen ravintola on yrittäjänsä näköinen. Ei ole olemassa kahta samanlaista paikkaa, joten ravintola-arkien kirjo on suuri. Metro-tukulla on talo täynnä ammattilaisia, joten aina löytyy oikea työpari kullekin ravintolayrittäjälle. Usein vuosien yhteistyön jälkeen emme olekaan vain asiakkaidemme työpareja vaan ystäviä.

Jos ravintolayrittäjä on osaamisensa puolesta kaikkea muutakin kuin vain keittiön tai salin hallitsija, myös hyvä tukku on palveluineen enemmän kuin logistiikkaputki – arjen työpari ja ystävä, johon voi luottaa.

Hyvät ystävämme, antoisia lukuhetkiä ja tunnelmallista loppuvuotta

 

Gastronomie-lehden aiemmat numerot löydät täältä.  Voit tilata Gastronomien uutiskirjeenä täällä.