Skip to content

Blogi > Gastronomie 2/2020

Gastronomie 2/2020

Ylpeästi kotimaista ruokakulttuuria edistämässä.

Lue Gastronomie 2/2020 täällä

"Wihurin Metro-tukku on ollut Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija-kilpailujen pääkumppanina kisojen ensimmäisestä kerrasta, vuodesta 1995, lähtien. Nyt olemme saaneet kunnian ottaa kilpailujen pääjärjestäjän soihdun kannettavaksemme. Otamme tehtävän vastaan suurella ylpeydellä tiedostaen soihdun valaisevan tietä niin kotimaisen ravintola-alan kuin ruokakulttuurinkin edistämiselle.

Metro-tukun vahva HoReCa-tekeminen tukee kilpailujen sanomaa ja samalla kilpailun järjestämisvastuu tuo meille entisestään vahvistuvan asiantuntijan roolin alan kovimpien ammattilaisten keskuudessa.

Yhteistyössä muun muassa Vuoden Kokki Akatemian ja muiden merkittävien yhteistyötahojen kanssa lähdemmekin nyt kehittämään alan tunnetuimpia ja arvostetuimpia kilpailu-brändejä uudelle tasolle. Uutta tullaan näkemään jo vuoden 2021 kisojen osalta, mutta kisakehitystä on tarkoitus viedä suuremmalla mittakaavalla eteenpäin tulevina vuosina."

- Wihurin Metro-tukun markkinointipäällikkö Fredrik Grahn


" Koemme, että talona meillä on vahva tausta ja paljon annettavaa näille kilpailuille.
Vuoden Kokki-voittajana vuodelta 2004 sekä Vuoden Kokki Akatemian jäsenenä tunnen kilpailut sekä niiden vaatiman panostuksen niin kisaajan kuin järjestäjän näkökulmasta. Mitalisijoituksia kilpailusta on kerännyt myös kenttämyynnin päällikkömme Antti Leistén, joka on yltänyt Vuoden Kokki-kisassa mitalisijoille vuosina 2000 ja 2003. Näiden krediittien lisäksi Metro-tukusta löytyy muutoinkin hyvin vahvaa osaamista ja näkemystä kilpailujen ajassa pysymisen ja kiinnostavuuden ylläpitämiseksi. Haluamme aiheuttaa kilpailujen ympärille entistä suurempaa kuhinaa ja herätellä median kiinnostusta."

- Wihurin Metro-tukun keittiömestari Juuse Mikkonen