Skip to content

Blogi > Gastronomie 1/2024 - Eläköön elämykset!

Gastronomie 1/2024 - Eläköön elämykset!

Ei ravintolaa ilman elämyksiä

R‌avintolaan meneminen on aina elämys. Asiakkaasta pidetään huolta, miljöö ja tunnelma on mietitty viimeisen päälle ja kaiken kruunaa mieletön ruoka juomineen. Kuitenkin ihmiset kaipaavat entistä kokonaisvaltaisempia elämyksiä. Pitääkö kaikkien keksiä jotakin ennen näkemätöntä?

Elämyksille ei onneksi ole liian ahdasta lokeroa. Hyvin rakennettu konsepti toimii ja luo elämyksiä, on se mikä tahansa, kuten tämän lehden tarinat todistavat. The Hotel Maria, Tavastia ja rockfestarit, Hiiohoi, Linnanmäki sekä The Grand Bar & Grill on suunnattu eri yleisöille ja onnistuvat kukin jättämään vieraisiinsa muistot, erityisesti makumuistot.

Hyvät elämykset eli mieleenpainuvat maut sekä tuoksut lähtevät jo tukusta, ja Metro-tukulla tuemme jokaista asiakastamme niiden virittämisessä huippuunsa. Me autamme menun suunnittelussa tai tuotekehittelyssä sekä mietimme asiakkaan viineille myyviä tarinoita. Lupaamme yksilöllistä apua elämysten luontiin asiakaslähtöisellä valikoimalla ja myynnin 120 vuoden ravintola-alakokemuksella.
 
Mahtavia lukuelämyksiä toivottaen,
Metro-tukun avainasiakaspäällikkö Miika Keskitalo

 

Katso myös nämä