Skip to content

Blogi > Gastronomie 1/2023

Gastronomie 1/2023

Työelämään siirtyvät Perholaiset kertovat pääartikkelissamme toiveistaan ja odotuksistaan ravintola-alaa kohtaan. Oma ala on löytynyt ja se halutaan aloittaa turvallisessa ympäristössä hyvästä ohjauksesta ja inhimillisestä ilmapiiristä nauttien. Nämä toiveet tuskin yllättävät, mutta nuorten kokemusten perusteella asia ei olekaan aivan niin yksinkertainen.

Ravintolokierroksella teemme visiitin Turussa Erik Mansikan luotsaamassa Kaskiksessa, käymme saunavuorolla Kuopion Saanassa ja solahdamme välimerellisiin tunnelmiin Tampereella ravintola Sorellassa.

Alexanderplatsin listalta löytyy Signature-osiomme klassikkoannos, jonka maku saa arvion "täydellinen". Tylsät päivät taas saavat uuden, terävämmän pinnan Kiki Knivesin seurassa. Tämä ja paljon muuta uusimmassa Gastronomie -julkaisussamme!

 

 

 

 

Gastronomie-lehden aiemmat numerot löydät täältä.  Voit tilata Gastronomien uutiskirjeenä täällä.