Gastronomie 2/2023 - Konepaja näyttää suunnan
Ravintola-alan tukut ulkomailla ovat vetäneet alan ihmisiä puoleensa, mutta miksi mennä merta edemmäs kalaan? Joulukuussa avautuvassa Metro-tukku...
Blogi > Gastronomie 1/2023
Työelämään siirtyvät Perholaiset kertovat pääartikkelissamme toiveistaan ja odotuksistaan ravintola-alaa kohtaan. Oma ala on löytynyt ja se halutaan aloittaa turvallisessa ympäristössä hyvästä ohjauksesta ja inhimillisestä ilmapiiristä nauttien. Nämä toiveet tuskin yllättävät, mutta nuorten kokemusten perusteella asia ei olekaan aivan niin yksinkertainen.
Ravintolokierroksella teemme visiitin Turussa Erik Mansikan luotsaamassa Kaskiksessa, käymme saunavuorolla Kuopion Saanassa ja solahdamme välimerellisiin tunnelmiin Tampereella ravintola Sorellassa.
Alexanderplatsin listalta löytyy Signature-osiomme klassikkoannos, jonka maku saa arvion "täydellinen". Tylsät päivät taas saavat uuden, terävämmän pinnan Kiki Knivesin seurassa. Tämä ja paljon muuta uusimmassa Gastronomie -julkaisussamme!
Gastronomie-lehden aiemmat numerot löydät täältä. Voit tilata Gastronomien uutiskirjeenä täällä.
Wihuri Metro-tukku
Olemme ravintola-alan asiantuntijoita ja yksi Suomen johtavista horeca-alan tukuista. Tunnemme alan läpikotaisin ja seuraamme sen kehitystä ja trendejä tarkasti, jotta asiakkaamme voivat menestyä. Tuomme ammattitaitomme ja kokemuksemme asiakkaiden käyttöön henkilökohtaisella palvelulla sekä paikallisesti palvelevissa pikatukuissamme. Emme tarjoa vain raaka-aineita, vaan harkitun valikoiman ja ratkaisuja, kuten Metro Fresh Cut ja Metro Wines, helpottamaan arkea sekä tehostamaan toimintaa. Tehtävänämme on varmistaa, että asiakkaamme voivat keskittyä siihen, missä he ovat parhaimmillaan.