Demo kitchen ja keittiömestari Juuse Mikkonen
Palveleva demokeittiö Wihuri Metro-tukun palveluvalikoimaan kuuluvan Wihuri Demo kitchenin päätehtävänä on auttaa Metro-tukun asiakasyrityksiä...
Blogi > Demo kitchen - porsaan plumaa, demi glacea ja fermentoitua pippuria
Knorrin Professional demi glace tuo ammattikeittiöön herkullisen ratkaisun maistuvien kastikkeiden rakentamiseen. Mausta fondipohja annokseesi sopivaksi haluamallasi lisämausteilla.
Lisää hienostunutta makuvivahdetta annoksiin tuo ranskalaista premium-tuotantoa oleva Maille Sherryviinietikka, joka on valmistettu tammitynnyrissä vähintään 12 kk kypsyttämällä.
Kotimainen porsaan pluma marinoidaan herkullisella kastikkeella, jossa demi glace saa lisämakua sherryviinietikasta ja fermentoidusta mustapippurista.
Katso videolta keittiömestari Juuse Mikkosen vinkit annokseen ja klikkaa annoksen tuotteet suoraan ostoskoriisi verkkokaupastamme.
Wihuri Metro-tukku
Olemme ravintola-alan asiantuntijoita ja yksi Suomen johtavista horeca-alan tukuista. Tunnemme alan läpikotaisin ja seuraamme sen kehitystä ja trendejä tarkasti, jotta asiakkaamme voivat menestyä. Tuomme ammattitaitomme ja kokemuksemme asiakkaiden käyttöön henkilökohtaisella palvelulla sekä paikallisesti palvelevissa pikatukuissamme. Emme tarjoa vain raaka-aineita, vaan harkitun valikoiman ja ratkaisuja, kuten Metro Fresh Cut ja Metro Wines, helpottamaan arkea sekä tehostamaan toimintaa. Tehtävänämme on varmistaa, että asiakkaamme voivat keskittyä siihen, missä he ovat parhaimmillaan.