Skip to content

Blogi > Demokeittiössä - Korean pork bibimbap

Demokeittiössä - Korean pork bibimbap

Korean Pork Bibimbab

Atria viljaporsaan kassler muuntuu keittiömestari Lauri Kaivoluodon tahdissa korealaisen kulhoruuan klassikoksi, bibimbabiksi. Katso videolta miten homma toimii ja nappaa reseptiikka alta!

 

 

Resepti laadittu 15:lle, saanto 5,400 kg - annospaino n. 360 g

n. 2,5 kg Atria Viljaporsaan kassler miedosti suolattu

Marinadi
0,050 kg soija
0,050 kg gochujang-kastike
0,050 kg tomaattiketsuppi
0,020 kg seesamiöljy
0,010 kg raastettu inkivääri tai inkivääritahna
0,020 kg raastettu valkosipuli tai valkosipulimurska
0,050 kg mirin-kastike tai hunaja

0,250 kg porkkanaa suikaloituna
0,250 kg kesäkurpitsaa suikaloituna
0,250 kg herkkusientä tai shiitakesientä viipaloituna
0,250 kg kurkku viipaloituna
0,100 kg pinaatti

10 kpl kananmuna

Lisäkkkeeksi
500g Basmatiriisi

Leikkaa valmiiksi halkaistu kassler 6-8 osaan.

Sekoita marinadin ainekset keskenään ja levitä marinadi lihan pintaan. Anna maustua vähintään 4h.

Lämmitä uuni yhdistelmäpaistolla, kosteus 50%, 78°C asteeseen.
Lado porsaanpalat voideltuun 1/1 65 GN-astiaan ja laita lihojen päälle leivinpaperi. Peitä astia kannella. Laita astia uuniin ja anna possun kypsyä vähintään 12h / yön yli.

Kun possut ovat kypsiä ota lihat pois uunista ja siivilöi nesteet GN-astiasta kattilaan.
Kiehauta neste ja suurusta tarvittaessa kastikesuurusteella. Voitele lihanpalat paistoliemellä ja paahda lihoja vielä 200°C uunissa noin 12-15 minuuttia.

Kokoa kulhon pohjalle keitetty riisi. Lado päälle kasviksia eri sektoreihin. Revi myös possunlihaa riisin päälle ja lusikoi joukkoon paistolientä.

Viimeistele annos paistetulla kananmunalla ja koristele kevätsipulilla tai korianterilla.

Atria viljaporsaan kasslerin saat myös tryffelimaustettuna, katso tuote verkkokaupassamme.