Juustoistaan pizza tunnetaan
Herkullinen pizza viettelee jo tuoksullaan. Mausta syntyy lopullinen ihastus. Ja juusto kruunaa maun. Siinä hyvän pizzan salaisuus...
Blogi > Demo kitchen - Calzone-pizza parmankinkulla ja rucolalla
Arla Pro Mozzarellamuru on ehdoton pizzamurujen kunkku! Juusto on monikäyttöinen ja sopii moneen eri tarkoitukseen. Täydellisesti se sopii vaikkapa pizzaan tai calzoneen.
Calzone on perinteinen italialainen taitettu pizza herkullisilla täytteillä. Keittiömestarimme Juuse Mikkonen loi makunautinnon parmakinkulla ja rucolalla täytetystä Calzone-pizzasta. Pizzapohjataikina saa kohota rauhassa noin 4 tuntia, ennen kuin siihen lisätään mehevä mozzarellamuru ja se sujautetaan uuniin. Täytteeksi kiedoutuu hilloitettua tomaattia, basilikaöljyä, pistaasia, parmakinkkua ja rucolaa. Kaikki täytteet paitsi juusto lisätään tässä reseptissä vasta uunin jälkeen.
Wihuri Metro-tukku
Olemme ravintola-alan asiantuntijoita ja yksi Suomen johtavista horeca-alan tukuista. Tunnemme alan läpikotaisin ja seuraamme sen kehitystä ja trendejä tarkasti, jotta asiakkaamme voivat menestyä. Tuomme ammattitaitomme ja kokemuksemme asiakkaiden käyttöön henkilökohtaisella palvelulla sekä paikallisesti palvelevissa pikatukuissamme. Emme tarjoa vain raaka-aineita, vaan harkitun valikoiman ja ratkaisuja, kuten Metro Fresh Cut ja Metro Wines, helpottamaan arkea sekä tehostamaan toimintaa. Tehtävänämme on varmistaa, että asiakkaamme voivat keskittyä siihen, missä he ovat parhaimmillaan.