Skip to content

Blogi > Demo kitchen - Calzone-pizza parmankinkulla ja rucolalla

Demo kitchen - Calzone-pizza parmankinkulla ja rucolalla

Arla Pro Mozzarellamuru on ehdoton pizzamurujen kunkku! Juusto on monikäyttöinen ja sopii moneen eri tarkoitukseen. Täydellisesti se sopii vaikkapa pizzaan tai calzoneen. 

 

Calzone-pizza parmankinkulla ja rucolalla

Calzone on perinteinen italialainen taitettu pizza herkullisilla täytteillä. Keittiömestarimme Juuse Mikkonen loi makunautinnon parmakinkulla ja rucolalla täytetystä Calzone-pizzasta. Pizzapohjataikina saa kohota rauhassa noin 4 tuntia, ennen kuin siihen lisätään mehevä mozzarellamuru ja se sujautetaan uuniin. Täytteeksi kiedoutuu hilloitettua tomaattia, basilikaöljyä, pistaasia, parmakinkkua ja rucolaa. Kaikki täytteet paitsi juusto lisätään tässä reseptissä vasta uunin jälkeen.