Skip to content

Blogi > Wihurilaiset

Wihurilaiset

Perheyrityksessä työntekijät ovat perhettä. Jokaisella tulee olla mahdollisuus antaa parhaansa päivittäin. Ihmisten terveys, hyvinvointi ja ammatillinen kehittyminen ovat meille sydämenasia. Edistämme Wihurin vastuullisuuslinjauksen Frankly Wihurin wihurilaiset-teemaa erityisesti kolmella tavalla.

#wihurilainen ja ylpeä siitä

Jokaisella metrolaisella on vastuu omasta ja työkavereidensa työhyvinvoinnista. Tunnistamme työhyvinvoinnin kehityskohteet ja lähdemme aktiivisesti kehittämään työhyvinvointia edistäviä asioita. Kerromme rohkeasti arjen onnistumisista.


Turvalliset työtavat

Tarjoamme wihurilaisille turvallisen työpaikan, jossa työturvallisuutta kehitetään jatkuvasti. Reagoimme mahdollisimman nopeasti havaittuihin poikkeamiin tai kehittämistarpeisiin. Työturvallisuus on yhteinen asia, ja jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa oman työyhteisönsä työturvallisuuteen.


Meillä osataan!

Jokainen tekee työssään parhaansa. Olemme ammattilaisia ja haluamme näyttää sen myös ulkoisille sekä sisäisille asiakkaillemme. Osana ammattitaitoamme osaamme toimia vastuullisesti. Osaamisen kehittämistä arvostetaan yrityksessä, samoin kuin oman osaamisen jakamista muille.

Lue lisää muista vastuullisuusteemoistamme täältä