Skip to content

Blogi > Wihuri Metro-tukku ja Kalavapriikki: kotimaisen kalan erikoisosaamista tukkukauppaan

Wihuri Metro-tukku ja Kalavapriikki: kotimaisen kalan erikoisosaamista tukkukauppaan

Wihuri Metro-tukku ja Kalavapriikki ovat aloittaneet yhteistyön, jonka myötä Metro-tukku tuo palveluihinsa erikoistukkukaupan osaamista. Helsingin Konepajalle avautuvaan Metro-tukun lippulaivamyymälään tulee Kalavapriikin hallinnoima kalan tuoretiski. Kalavapriikin tuotevalikoima ja erikoisosaaminen mahdollistavat Metro-tukun erottautumisen markkinassa.

”Euroopassa yleistukkukaupat ovat yhä enemmän ottaneet palveluihinsa erikoistukkuosaamista. Myös Metro-tukulla haluamme tuoda asiakkaille lisäarvoa yksilöllisemmällä palvelulla ja panostamalla tuoretuotteisiin. Kalavapriikin tuotteilla pystymme tarjoamaan laajasti kotimaista kalaa ja osaamista, joista ravintola-asiakkaamme hyötyvät aidosti”, kertoo toimialajohtaja Jukka Heinänen.

Metro-tukun ja Kalavapriikin yhteistyössä tärkeintä on, että ravintola-asiakkaat saavat mahdollisimman paljon irti kalavalikoimasta palveluineen.

”Kalavapriikilla on koko tuoteketju hallussa aina kalan kasvatuksesta lopputuotteeseen asti, mistä ravintoloiden on helppo viestiä asiakkailleen. Suomalaiselle järvikalalle on yhä enemmän kysyntää muun muassa vastuullisena valintana, ja autamme Metro-tukkua tarjoamaan ravintoloille entistä helpommin ja monipuolisemmin laadukasta järvikalaa sekä kalatietoutta”, sanoo Kalavapriikin toimitusjohtaja Jari Korhonen.

Metro-tukku ja Kalavapriikki aikovat rakentaa pitkäjänteistä yhteistyötä varmistaakseen joustavan palvelun asiakkaille.

”Koska ravintolayrittäjien tukeminen on molempien tavoitteena, suunnittelemme toimintaamme ennakoiden. Haluamme yhdessä tarjota palveluja, joiden avulla asiakkaamme voivat reagoida nopeasti ravintola-alan muutoksiin”, Heinänen tiivistää.

”Kaiken onnistumisen ja uskottavuuden edellytys on yhdessä tekeminen. Meillä on sitoutunut porukka, ja tiiviillä yhteistyöllä asiakkaat saavat parhaan hyödyn Kalavapriikin ja Metro-tukun yhteistyöstä”, Korhonen summaa. 
 

Lisätietojen antajat:

Wihuri Metro-tukku
Jukka Heinänen
Toimialajohtaja
+358468512626
jukka.heinanen@wihuri.fi 

Kalavapriikki
Jari Korhonen
Toimitusjohtaja
+358505438163
jari.korhonen@wihuri.fi 

Wihuri Metro-tukku

Wihuri Metro-tukku on ravintolayrittäjän työpari. Ravintola-alan tarpeisiin erikoistuneena tukkukauppana tavoitteenamme on suomalaisen ravintola-alan kukoistus, jota olemme edistäneet jo 120 vuotta. Olemme perheyritys ja läsnä asiakkaidemme arjessa, jotta he menestyisivät. Koska intohimonamme on ruoka, tarjoamme parhaita raaka-aineita ja kehitämme jatkuvasti valikoimaamme sekä palvelujamme asiakaslähtöisesti. 21 000 asiakastamme palvelee yli 300 asiantuntijaa ympäri Suomea. Vastaamme ravintola-alan muuttuneeseen markkinaan uudistamalla pikatukkumme, tuotevalikoiman sekä ostokokemuksen aina digitaalisia kanavia myöten. Uudistunut tuotevalikoimamme on intohimoisesti ruokaan suhtautuvien ammattilaisten ammattilaisille valitsema. Ravintolayrittäjän työparina haluamme palvella entistä kokonaisvaltaisemmin ja erityisellä ylpeydellä avaamme Helsingin Konepajalle lippulaivatukkumme loppuvuodesta 2023.

Metro-tukku on osa kansainvälistä Wihuri-monialakonsernia, jolla on vahvat suomalaisjuuret. Wihuri toimii neljällä toimialalla, jotka ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen tukkukauppa ja lentotoiminta. Wihuri-konserni työllistää noin 5 500 oman alansa ammattilaista 30 maassa.

Kalavapriikki Oy

Kalavapriikki on kuopiolainen kalaruokatalo. Kalaonni-tuotteemme ovat armottoman laadukasta kotimaista kalaruokaa urbaaniin elämäntyyliin sopivassa ja helposti lähestyttävässä muodossa. Loimme Kalaonni-tuoteperheen ajatellen kaltaisiamme: nautinnonhakuisia mutta kiireisiä betonimeren markettikalastajia. Meitä kaikkia, jotka haluamme varmuudella lautasillemme puhtaita ja vastuullisesti tuotettuja makuelämyksiä. 

Teemme Kalaonni-tuotteita ilolla, ympäristöä ja käsityöperinteitä kunnioittaen – ja aina järkähtämättömillä laatuvaatimuksilla. Raaka-aineen sijaan myymme kalaruokaa, makumatkoja, ruokatrendejä, helppoutta ja hyvinvointia. Suosimme kotimaista, lähellä kasvanutta kalaa, jonka alkuperän tunnemme. Käytämme tuotteissamme lajikannoiltaan elinvoimaisia luonnonkaloja sekä ravintoarvoiltaan korkealaatuista Benella-kirjolohta, jota kasvatetaan Itämeren ravinteita kierrättäen. Lue lisää: www.kalaonni.fi