Skip to content

Blogi > Metro-tukku ja Roslund tuovat yksilöllistä lihapalvelua Konepajalle

Metro-tukku ja Roslund tuovat yksilöllistä lihapalvelua Konepajalle

Wihuri Metro-tukku ja Lihakauppa Roslund ovat aloittaneet yhteistyön, jonka myötä Metro-tukku tuo palveluihinsa lihan erikoisosaamista. Helsingin Konepajalle avautuvaan Metro-tukun lippulaivamyymälään tulee Roslundin hallinnoima lihan tuoretiski. Räätälöidyt tuotteet vastaavat ravintola-alan työvoimapulaan ja vie tukkukaupan palvelukulttuuria entistä yksilöllisempään suuntaan.

”Metro-tukun lippulaivatukussa haluamme panostaa tuoretuotteisiin ja tuoda niihin yksilöllisempää palvelua. Roslund on lihakaupan pitkäaikainen ammattilainen, joka on keskittynyt vahvan palvelukulttuurin rakentamiseen. Yhteistyöllä pystymme tuomaan lihakategoriaan asiantuntijuutta ja asiakkaillemme lisäarvoa”, kertoo Metro-tukun toimialajohtaja Jukka Heinänen.

Metro-tukku ja Roslund uskovat yhteistyöllään vastaavan myös ravintola-alan työvoimapulaan.

”Kun resurssit ravintoloissa ovat rajalliset, on entistä tärkeämpää, että tukku voi auttaa pitkälle jalostetuilla tuotteilla. Roslundilla on aina ollut vahva tuotekehityspuoli, ja räätälöimme erilaisia lihoja asiakkaille. Konepajan tukussa ammattitaitomme näkyy niin valikoimassa kuin palvelussa, ja voimme tukea ravintolayrittäjiä kokonaisvaltaisesti”, sanoo Lihakauppa Roslundin toimitusjohtaja Kimi Roslund

Uuden palvelutukun avautuminen Helsingin keskustaan viitoittaa tietä tukkukaupan tulevaisuudelle.

”Tarkoituksena on rakentaa tukku, jossa asiointi on itsessään arvokasta. Kumppaniemme kanssa voimme palvella ravintola-asiakkaita henkilökohtaisemmin ja tarjota parempia ratkaisuja, mikä on nopeasti muuttuvassa maailmassa tärkeää”, Heinänen painottaa.

”Meillä on 80 vuoden kokemus lihoista ja olemme aina keskittyneet HoReCa-markkinaan, jonka tunnemme hyvin. Vahvuutemme on kuunnella asiakkaita, ja Konepajan tukku mahdollistaa syvempien asiakassuhteiden luomisen. Metro-tukun kanssa varmasti onnistumme rakentamaan toimivan ja asiakaslähtöisen lihan konseptin Konepajalle,” Roslund uskoo.Lisätietojen antajat:

Wihuri Metro-tukku
Jukka Heinänen
Toimialajohtaja
+358468512626
jukka.heinanen@wihuri.fi

Lihakauppa Roslund
Kimi Roslund 
Toimitusjohtaja
+358400707977
kimi@roslund.fi 

 


Wihuri Metro-tukku

Wihuri Metro-tukku on ravintolayrittäjän työpari. Ravintola-alan tarpeisiin erikoistuneena tukkukauppana tavoitteenamme on suomalaisen ravintola-alan kukoistus, jota olemme edistäneet jo 120 vuotta. Olemme perheyritys ja läsnä asiakkaidemme arjessa, jotta he menestyisivät. Koska intohimonamme on ruoka, tarjoamme parhaita raaka-aineita ja kehitämme jatkuvasti valikoimaamme sekä palvelujamme asiakaslähtöisesti. 21 000 asiakastamme palvelee yli 300 asiantuntijaa ympäri Suomea. Vastaamme ravintola-alan muuttuneeseen markkinaan uudistamalla pikatukkumme, tuotevalikoiman sekä ostokokemuksen aina digitaalisia kanavia myöten. Uudistunut tuotevalikoimamme on intohimoisesti ruokaan suhtautuvien ammattilaisten ammattilaisille valitsema. Ravintolayrittäjän työparina haluamme palvella entistä kokonaisvaltaisemmin ja erityisellä ylpeydellä avaamme Helsingin Konepajalle lippulaivatukkumme loppuvuodesta 2023.

Metro-tukku on osa kansainvälistä Wihuri-monialakonsernia, jolla on vahvat suomalaisjuuret. Wihuri toimii neljällä toimialalla, jotka ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen tukkukauppa ja lentotoiminta. Wihuri-konserni työllistää noin 5 500 oman alansa ammattilaista 30 maassa.

Lihakauppa Roslund

Laatua, palvelua ja käsityötä vuodesta 1935. Lihakauppa Roslund on helsinkiläinen instituutio jo neljännessä sukupolvessa. Kaiken perustana on tuotteiden korkea laatu, välitön palvelu ja laaja valikoima.  
Jatkuvassa valikoimassa on yli 300 erilaista tuotetta ja tilauksesta on saatavana lihaa mistä päin maailmaa tahansa. Valikoima on jatkuvassa kehityksessä sesonkien, trendien ja asiakkaiden toiveiden ohjaamana.  
Palvelussa on myös kyse leikkauksista, maustamisesta ja pidemmälle menevistä tuote- ja palveluratkaisuista. Käsityöhön perustuvaa palvelua on lihan ja leikkuun räätälöinti juuri asiakkaan toiveisiin sopivaksi. Esimerkiksi burgerpihveissä pihvit jauhetaan toiveiden mukaisista ruhonosista haluttuun karkeuteen ja rasvapitoisuuteen. 
Roslundin lihaleikkaamo, myymälä ja ravintola sijaitsevat Helsingin Tukkutorilla, Sörnäisissä.