Skip to content

Blogi > Wellamo luottaa Fresh Cutin palveluun

Wellamo luottaa Fresh Cutin palveluun

Ravintola Wellamo on pieni ja viihtyisä korttelibistro Helsingin Katajanokalla. Vuodesta 1975 samalla perheellä ollut ravintola sai uudet omistajat loppusyksystä vuonna 2021. Silloin puikkoihin astui keittiömestari Dani Hänninen yhdessä kuuden muun kanssa.

Täysin uudistuneeseen Wellamoon tullaan kauempaakin. Ravintola on tunnettu pohjoismaisista mauista ja erityisesti sesongin raaka-aineisiin modernilla twistillä panostavasta listastaan.

Dani Hännisen luotsaama Wellamo on ollut alusta asti Wihuri Metro-tukun asiakas.

"En ollut aiemmin tehnyt yhteistyötä Wihuri Metro-tukun kanssa, mutta aluemyyntipäällikkö Otso Leväisen myyntipuhe ja asenne olivat vakuuttavat. Ja homma on toiminut pirun hyvin."

 

Luottopakkina Wihuri Fresh Cut

"Meidän keittiömme on niin pieni, ettei siellä mahdu montaa työskentelemään yhtä aikaa. Niinpä Fresh Cut -palvelu on meille tosi tärkeä. Käytämme paljon laadukkaita kasviksia ja Fresh Cutista saamme kaiken tarvittavan kuorittua parsaa myöten.

Myös toiveitamme kuunnellaan ja Metro-tukku on ottanut valikoimiinsa esimerkiksi sitruunaverbenaa ja karhunlaukkaa. Tällaista paneutuvaa yhteistyötä me arvostamme.

Pienenä ravintolana meillä ei ole tilaa varastoida raaka-aineita. Niinpä Metro-tukku tuo tilauksemme päivittäin. Jo tämänkin vuoksi on tärkeää, että saamme kaiken samasta osoitteesta ja yhdellä autolla. Se on ekologista ja kestävän kehityksen mukaista. Samoin kuin se, että pyrimme hyödyntämään kaiken raaka-aineista mahdollisimman tarkkaan.

Täytyy antaa Metro-tukulle kiitosta myös siitä, että laatu on pysynyt koko ajan hyvänä. Olisiko tämän puolentoista vuoden aikana kerran ollut jotain moitittavaa laadussa, mutta silloinkin Otso paikkasi homman nopeasti.

Ravintolalle on ihan olennaista, että voi luottaa saavansa tukusta sitä mitä tilaa juuri silloin kun on sovittu. Yhteistyö Otson ja Metro-tukun kanssa pelaa todella hienosti. Ja onhan myös Järvenpää-yhteys: yhteistyön jo alettua huomasimme molempien olevan sieltä kotoisin”, Dani Hänninen sanoo.