Skip to content

Blogi > Vastuullisia tuotteita suomalaisesta Metsästä

Vastuullisia tuotteita suomalaisesta Metsästä

Laadukkaita tuotteita ensikuidusta

Katrin on ammattilaisten hygieniabrändi. Katrin- tuotteet ovat tuttuja julkisista tiloista, työpaikoilta sekä ammattikeittiöistä ja teollisuudesta. Katrin- pehmopaperit valmistaa Metsä Tissue Mäntän tehtaallaan. Raaka-aine tulee mahdollisimman lyhyen matkan takaa pohjoisen vastuullisesti hoidetuista metsistä.
Metsä Tissuella pehmopaperien, kuten WC- ja talouspaperien, pääraaka-aineena käytetään kestävää ja uusiutuvaa ensikuitua. Ensikuiduksi kutsutaan tuoretta puukuitua, jota syntyy metsiä harvennettaessa sekä puutuotteita valmistettaessa. Kaikki raaka-aineena käytetty puu on sertifioitua (PEFC/FSC) tai kontrolloitua alkuperää.
Kun pehmopaperin valmistamiseen käytetään ensikuitua, veden ja energian kulutus on vähäisempää ja jätettä syntyy vähemmän kuin kierrätyskuituja käytettäessä. Ensikuitu on luonnostaan turvallinen, korkealaatuinen ja vastuullinen hygienia- ja pehmopaperin raaka-aine.


Katrin Plus- tuotteet ensikuidusta
Katrin Plus – tuotteet on valmistettu puhtaasta ensikuidusta. Mäntässä valmistetuille Katrin-tuotteille on myönnetty Joutsenmerkki ja EU-ympäristömerkki (EU-kukka) sekä suomalaisesta työstä kertova Avainlippu.
Katrin Plus pehmopaperi on pehmeää, imukykyistä ja käytössä vahvaa. Laadukkaat hygieniatuotteet kertovat asiakkaille sekä työntekijöille, että heistä välitetään.

Löydät Katrin Plus-tuotteet Metro-tukun verkkokaupasta