Skip to content

Blogi > Vastuullisen kahvimme tunnistaa sammakosta!

Vastuullisen kahvimme tunnistaa sammakosta!

Metro-tukun oman merkin Kulta Mokka -tuotteet ovat Rainforest Alliance -sertifioituja, mikä takaa tuotannon vastuullisuuden.

”Kahvi kuuluu Suomessa sekä arkeen että juhlaan. Laadun lisäksi yhä enemmän kahvivalintoihin vaikuttaa vastuullisuus. Oman merkkimme Kulta Mokka on vastuullinen valinta, jonka Rainforest Alliance -sertifiointi takaa ympäristöystävällisen tuotannon ja viljelijöille oikeudenmukaiset työolosuhteet”, kertoo kategoriapäällikkö Aleksi Närhi.

Rainforest Alliance -sertifioituja tuotteita koristaa vihreä sammakko. Kun kahvipaketin kyljessä on puusammakko, tietää tuotannon toteuttavan ekologista, sosiaalista ja taloudellista vastuullisuutta.

”Rainforest Alliance on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteet ovat laaja-alaiset. Sertifikaatilla rakennetaan tulevaisuutta, jossa kahvi säilyy elinkeinona ilmastonmuutoksen vaikutuksista huolimatta opettamalla viljelijöille esimerkiksi kestäviä ja kannattavia viljelykäytäntöjä. Haluamme viljelijöiden ja ympäristön voivan hyvin seuraavankin sukupolven aikana”, summaa Juha-Pekka.

Kuppi kuumaa maistuu aina hyvälle, erityisesti vastuullisesti tuotettuna! Tutustu Rainforest Alliance -sertifioituihin kahvituotteisiimme täällä.

Lue lisää Rainforest Alliancen toiminnasta täällä.