Skip to content

Blogi > Valion herkuttelujuustot ja täytteet kruunaavat juhlavan tarjontasi

Valion herkuttelujuustot ja täytteet kruunaavat juhlavan tarjontasi

Joulun juustotarjoilut

Mitä olisikaan joulu ilman juustoja! Tarjoiluvalmiit juustokolmiot laudalle, veitsi kylkeen, hillot ja täytteet kippoihin ja kelmut päälle, niin yksi juhlapöydän tärkeä osa on jo tehty. Kun juustot tarjoillaan isoina paloina, pysyy juuston kuivumispinta-ala pienempänä ja keittiön ajankäyttö järkevämpänä. Tutustu herkullisiin suomalaisiin juustoihin ja löydä suosikkisi – kenties tarjoat asiakkaille tänä vuonna juustotarjottimen kokonaan kotimaisista juustoista?

 

Valion herkuttelujuustot

Valio Keisarinna® on joka tilanteeseen sopiva herkuttelujuusto. Keisarinnasta löytyy karamellimaisia ja hedelmäisiä makuvivahteita sekä herkullisia kiteitä. Se suorastaan sulaa suuhun ja vie kielen mennessään.

Valio Juhla® cheddar on myös pitkään kypsytetty juusto, josta löytyy hienostunutta happamuutta, hedelmäisyyttä sekä herkullista murenevuutta, eikä sen maku voimakkaana juustona jätä ketään kylmäksi.

Valio Mustaleima™ on juustopöydän kuningas: vahva, voimakas ja itkevä. Siitä löytyy pähkinäisyyttä ja sipulisuutta sekä hyvin monipuolinen aromimaailma. Se on ollut suomalaisten suosikkijuusto jo yli 50 vuotta.

Salaneuvos® Vanhempi on vahva ja pähkinäinen, pitkään kypsytetty goudajuusto, jonka intensiivinen maku käy niin herkutteluun kuin ruuanlaittoonkin.

Valio AURA® sinihomejuusto on ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto. Sen kirpeän hapan ja kermainen maku soveltuu niin herkutteluun kuin ruoanlaittoon. Juustopöydän kruunaa kokonainen AURA®-kiekko.

 

Juustojen täytteet ja lisukkeet

Valion laadukkaat täytteet ja hillot ovat kuin tehtyjä juustojen lisukkeiksi. Täytteiden jatkaminen esimerkiksi brandyllä, likööreillä tai sherryllä tuovat sopivaa potkua juuston suolaisuuden ja hillojen makeuden tasapainottamiseen.

Katso Valion hillot Metro-tukun verkkokaupasta