Skip to content

Blogi > Valion glögit joka tarpeeseen

Valion glögit joka tarpeeseen

Valion perinteiset valmiit glögit, tumma, vaalea, sokeroimaton tumma sekä mausteinen hehku ovat laadukkaita ja tasalaatuisia. Ne toimivat sellaisenaan joulunajan juomana tai tuunattuna omaan brändiin sopivaksi.

 

“Ravintola-ala kärsii työvoimapulasta, joten kaikki arkea helpottavat ja tekemistä nopeuttavat keinot kannattaa hyödyntää. Valion glögeissä jouluiset mausteet ovat jo valmiina, joten niihin saa halutessaan yksilöllisen leiman todella pienellä vaivalla”, vinkkaa Pro Baarimestari -palkittu Pekka Välitalo Valiolta.

Pandemian jälkeen ihmiset kaipaavat aitoja kohtaamisia, joten odotettavissa on kaikkien kaipaamaa vilskettä loppuvuoteen. Siihen on syytä varautua.

“Uutta glögirintamalla on se, että glögi toimii myös kylmänä cocktailina – alkoholilla tai ilman. Vain mielikuvitus on rajana, kun miettii reseptejä. Esimerkiksi kuohuviini on aina in ja erilaiset ginit ovat juuri nyt pinnalla. Huolella mietitty, kylmä glögipohjainen juomasekoitus voikin olla se erottava tekijä, joka saa ovipumpun laulamaan. Kylmään juomaan makuaromien uuttaminen on hieman työläämpää kuin lämpimään, joten makusiirapit kannattaa tehdä ajoissa etukäteen”, Välitalo sanoo.3 x käyttövinkit glögille

1. Lämmin glögi uusin maustein
Tuo perinteiseen, lämpimään glögiin uutta twistiä mausteilla, kuten rosmariinilla, erilaisilla teehaudukkeilla tai sitrusten kuorella ja mehulla.

2. Kylmä, juhlava juomasekoitus
Tuunaa glögistä pitkä tai lyhyt drinkki yhdistämällä siihen tonic-vettä ja kuohuviiniä sekä runsaasti jäitä. Viimeistele karpaloilla, puolukoilla tai mustikoilla.

3. Hyödynnä leivonnassa
Glögi sopii antamaan makua myös juhlakauden jälkiruokiin, kakkuihin ja muihin leivonnaisiin. Hae innoitusta reseptipankistamme.

Valio glögi tumma 1 l, GTIN: 6408430064915