Skip to content

Blogi > Valion glögit - juhlakauden parhaat juomat

Valion glögit - juhlakauden parhaat juomat

Joulu tuo mukanaan syvenevät maut ja kiinnostus lämpimiä juomia kohtaan kasvaa. Tänä jouluna Valion joulun kausijuomien valikoima täydentyy uudella Valio Vaalea Hehku -glögillä. Valion glögien viimeistelty makumaailma toimii loistavasti sellaisenaan tai voit myös rakentaa niistä omaan menuusi sopivat joulujuomat.

Valio Vaalea Hehku® glögi omena-inkivääri-rosmariini on vaalea mutta mausteinen joulunajan juoma. Glögissä yhdistyvät lempeä omena sekä aidot mausteet: kaneli, neilikka, kardemumma ja muskottipähkinä. Potkua tuovat inkivääri ja rosmariini.

Omena tuo mukavasti vaihtelua käyttövalmiisiin glögeihin, joista suuri osa on rypäle- ja marjapohjaisia. Mausteet lämmittävät suussa mukavasti ja kuten kaikki Valion glögit, uutuus toimii kerrassaan mainiosti myös kylmänä tai kylmien juomien pohjana. Sen makumaailma ei rajoitu vain jouluun, vaan toimii hyvin koko lämpimien juomien sesongissa.

Glögijuomien ystäville on helppo rakentaa runsas kylmien ja lämpimien juomien tarjooma Valion käyttövalmiista glögeistä, joita on uutuuden myötä jo viisi erilaista.

”Joulusesongissa täytyy ottaa kaikki irti silloin kun asiakkaat ovat liikkeellä ja se tarkoittaa hektisiä työpäiviä. Työvoimapulatilanne jatkuu alalla yhä ja sen vuoksi laadukkaat, käyttövalmiit ja helposti tuunattavat tuotteet auttavat joulun kaupallisiin tavoitteisiin pääsemisessä samalla kun asiakkaat hyrisevät tyytyväisinä”, Valion Pro Baarimestari -palkittu Pekka Välitalo sanoo.

 

Kolme vinkkiä joulukauden juomiin

  1. Tarjoa vaihtoehtoja. Perinteisten vaihtoehtojen rinnalle kannattaa tuoda omia tuunattuja versiota. Näillä saa helposti mielenkiintoa tarjontaan. Älä kuitenkaan hulluttele liikaa, jotta tuote pysyy kaupallisena.
  2. Terästä laadukkaasti. Lämpimien juomien terästykseen kannattaa käyttää myös ajatusta. Peruskirkkaan alkoholin sijaan kannattaa suosia sesongin makuja tukevia alkoholeja. Tässäkin asiakkaat arvostavat kotimaisuutta.
  3. Panosta alkoholittomaan. Alkoholittomat versiot kasvattavat suosiotaan, joten tätä ei kannata jättää huomioimatta. Laadukkaan ja hyvin valmistetun alkoholittoman version saa myös helposti alkoholilliseksi tarvittaessa.

Valio Vaalea Hehku® 1l mausteinen omenamehujuoma kausituote, me 5, GTIN: 6408430671045