Skip to content

Blogi > Vain erinomaisia vaihtoehtoja

Vain erinomaisia vaihtoehtoja

KATRIN-TUOTEPERHEEN valikoima on uudistunut ja sopivan tuotteen valinnasta on tehty entistäkin helpompaa. ”Ylellisen pehmeät ja imukykyiset käsipyyhkeet ja wc-paperit jatkavat harmaissa kääreissään tuttuna Katrin Plus -laatuna. Hyvää ja kestävää peruslaatua olevat Katrin-tuotteet ovat vastaavasti punaisissa kääreissä. Nämä aiemmin Basic- ja Classic-termeillä tunnetut tuotteet jatkavat ytimekkäästi nimellä Katrin”, Metsä Tissuen Katrin markkinointipäällikkö Julia Laaksonen sanoo.

Punakääreiset Katrin-tuotteet sopivat Laaksosen mukaan erityisen hyvin silloin, kun paperin toimivuus ja kustannustehokkuus ovat ohjaavia arvoja. Tällaisia ovat esimerkiksi suuren kapasiteetin lounas- ja henkilöstöravintolat. ”Katrin Plus -tuotteet ovat nappivalinta esimerkiksi ilta- ja à la carte -ravintoloihin, kun halutaan ripaus luksusta. Molemmat laadut ovat kuitenkin erinomaisia. Joskus kustannustehokkuus on kuitenkin tärkeämpää, toisinaan pehmeys.” Katrin-tuotteet valmistetaan Mäntässä. Pääraaka-aine on  vastuullinen ensikuitu. Myös kierrätyskuitua käytetään mahdollisuuksien mukaan. Pluslaatuiset tuotteet ovat aina puhdasta ensikuitua. ”Katrin-tuotteet on aina hyvä valinta, sillä molemmat tuotesarjat sopivat
samoihin annostelijoihin. Paperilaatuja voi siis myös vaihdella tapahtuman luonteen mukaan. Oman paperikulutuksensa ja hiilijalanjälkensä hintoineen voi lisäksi laskea helpolla laskurilla, joka löytyy kotisivuiltamme.”

 

3 x korkealaatuinen Katrin

1. Kaikkiin käyttötarkoituksiin
Paperinen käsipyyhe on hygieeninen tapa kuivata kädet, ja se palvelee myös muissa wc-tilan tarpeissa. Paperilla pyyhitään niin tahroja kuin niistetään neniä.

Katrin Classic non stop M2 käsipyyhe, 2-krt, valkoinen, me 15

2. Pehmeä asiakaskokemus
Plus-laatuinen paperi on pehmein ja imukykyisin vaihtoehto. Ensikuidusta valmistetut tuotteet ovat ympäristölle paras valinta tehokkaimmalla hiilijalanjäljellään.

Katrin Plus non stop M2 käsipyyhe, 2-krt, valkoinen, 135 kpl / pkt, me 15, 6414300344483

3. Helppokäyttöinen annostelija
Asiakaskokemuksen ja hygienian kannalta tärkeä osa ratkaisua on toimiva annostelija. Tähän Katrin käsipyyheannostelijaan sopivat kaikki käsipyyhkeemme.

Katrin Inclusive käsipyyheannostelija M valkoinen, me 1, 6414300090168