Skip to content

Blogi > Vaikuttava viinihuone Konepajalle

Vaikuttava viinihuone Konepajalle

"Vaikuttavuutta ja kilpailuetua viineillä ravintoloille" lupaavat Metro-tukun Metro Wines -viinimaahantuonnin asiantuntijat. Konepajan lippulaivatukun avautuminen tuo mukanaan vaikuttavan viinihuoneen palveluineen keskeiselle paikalle Helsingissä.

Metro-tukun viiniasiantuntijoiden tavoitteena on tuoda Konepajalle ravintolayrittäjille paras mahdollinen viinin hankintakanava ja viinikumppanuus.
 
"Hankinnan näkökulmasta uusi markkinapaikka antaa meille erinomaisen mahdollisuuden panostaa oman tuonnin viinivalikoimaan täysin uudella tavalla," kertoo Metro-tukun Category Manager Anders Pöntinen.
 
"Yhdessä Andersin kanssa olemme lähteneet rakentamaan tuotevalikoimaa, jonka avulla ravintoloitsijalla on eväät luoda ainutlaatuisia ja elämyksellisiä asiakaskohtaamisia," kertoo Metro-tukun Wine & Drinks Business Manager Juha Lihtonen.
 
Uudistunut valikoima tulee esille loppuvuodesta avautuvaan Helsingin Konepajan myymälän viinihuoneeseen ja Metro-tukun verkkokauppaan.
 
Anders-ja-Juha-viinihuoneessa-lähikuva-680x394
Kuvassa: Anders Pöntinen ja Juha Lihtonen Metro-pikatukku Tampereen uudistetussa Metro      Wines -viinihuoneessa
 

Valikoima syvenee ja erikoistuu

Metro Winesin valikoimaa kehitetään nyt entistä laadukkaampien viinien suuntaan ja mukaan nousee erikoisviinejä. Luvassa on myös harvinaisuuksia sekä erilaisia pullokokoja. Ravintoloitsija voi jatkossa tehdä uusia löytöjä viinivalikoimaansa niin klassisilta kuin uusiltakin alueilta.
 
"Valikoiman avainsanoja ovat vastuullisuus, kestävä kehitys ja elämyksellisyys. Vegaanius on huomioituna hyvin, samoin luomuviinit nousevat valikoimassa esiin. Koko valikoima kootaan perustuen arvomaailmaamme", Lihtonen sanoo.
 
"Oma missioni on varmistaa tunteiden herättäminen. Viini on täynnä tarinoita. Tarinallisuuden välittäminen ravintoloitsijoille antaa eväitä onnistuneen ravintolakokemuksen luontiin loppuasiakkaille", Lihtonen jatkaa.
 
Syvän viinituntemuksen ja alan trendien lisäksi myös muu alan osaaminen on Metro Winesin osalta hyvissä käsissä.
 
"Päämies- ja tavarantoimittajakontaktit ovat minulla vahvassa otteessa ja sitä myöden varmistamme viinin saatavuuden valikoimaamme. Myös tuotetietojen oikeellisuus ja laadun takaaminen kulkevat kauttani," Pöntinen summaa.
 

Luvassa uudenlaisia alan tapahtumia

"Konepajan upeat tilat antavat meille ainutlaatuisen ympäristön toteuttaa erilaisia tapahtumia viinin ympärille. Luvassa ei ole ainoastaan perinteisiä tastingeja, vaan myös perinteestä poikkeavia, yllättäviäkin viinitapahtumia," Lihtonen kertoo.
 
”Valikoiman kehittämisen ohella tulemme panostamaan myös asiakkaillemme suunnattuun viinikoulutukseen, jonka avulla ravintoloissa voidaan tuottaa entistä parempia elämyksiä.”
 
 
Lue lisää Metro Winesista ja tutustu nykyvalikoimaan. Konepajan lippulaivatukku aukeaa loppuvuodesta 2023, lue lisää uudesta lippulaivatukustamme ja sen rakentumisesta täällä.