Skip to content

Blogi > Uutuuksia ja klassikoita talveen

Uutuuksia ja klassikoita talveen

Metro Wines tarjoaa kauden herkuille sopivat viinit. Pöytään voi tehdä tilaa laadukkaille kuohuviineille, sillä valikoimassamme on raikkaan hedelmäinen uutuus Mistinguett Cava Brutin sekä crémant-trendiä edustava Henri Ehrhart Crémant d’Alsace Brutin.

Eteläranskalaisen luomutuottajan Calmel & Josephin kevyen suolaisen mineraalinen Picpoul de Pinet on kuin luotu mereneläville. Yrttinen Grüner Veltliner on omiaan ruokaisille kasvissose- ja kalakeitoille. Portugalilainen Conde de Cantanhede Branco Reserva tarjoaa elämyksiä herkullisen luonteikkaan ja kevyesti tammitetun valkoviinin ystäville rasvaisempien kala- ja äyriäisannosten kylkeen.


Talven liharuoille suosittelemme poikkeuksellisen eleganttia ja tasapainoisen täyteläistä Salentein Barrel Select Malbecia ja Valpolicella Classicoa, joka on hintaluokassaan Suomen parhaita. Punaviiniuutuuksista nousee esiin uuden aallon monikäyttöinen lajikepunaviini Villa Blanche Marselan, joka on erinomainen pienriistalle, poronfileelle, lampaankyljyksille, linnuille ja pataruoille.

Inspiroivaa ja menestyksekästä uutta vuotta! 

 

Metro Wines,
Wine & Drinks Business Manager Juha Lihtonen