Skip to content

Blogi > Uutta Metro-tukun valikoimassa - lokakuu 2023

Uutta Metro-tukun valikoimassa - lokakuu 2023

Uusia makuja ja inspiraatiota ammattikeittiöön! Metro-tukun syksyn uutuudet oman merkin ja oman maahantuonnin valikoimassa lupaavat esimerkiksi makuja maailmalta sekä räätälöityjä tuotetuotteita kotimaisesta lihasta.

Tutustu uutuuksiimme ja tilaa tuotteet verkkokaupastamme tai tule ostoksille Metro-pikatukkuumme

 

Uudet W Metro -tuotteet

W Metro on ravintolakeittiön tarpeisiin suunniteltu tuoteperheemme, jonka jokaisessa tuotteessa hinta ja laatu ovat aina kohdallaan. W Metro palvelee ravintolayrittäjää tarjoten monipuolisesti tuotteita ammattikeittiön tarpeisiin.

 

Roslund-Kimi-grilli-680x397

Metron lihavalikoima

Laadukkaat lihat kotimaiselta lihaosaajalta! Metron oman merkin lihavalikoima on räätälöity vain meille yhdessä kotimaisen laatulihan osaajan, Roslundin kanssa.

 
Metro pizzapohjatLounaspöytään

 
Metro-pähkinät-fiiliskuva-680x394
 
Metro pähkinät, kuivahedelmät ja snacksit

W-Metro-fajitasmauste-ja-juustokuminajauhe-447x300
 
W Metro -mausteuutuudet

 

Metro servetit

Asiakkailtamme saadun palautteen perusteella muokkasimme Kaari-servettiemme kokoa ja lisäsimme niihin yhden kerroksen. Nyt Kaari-servetit pysyvät entistä paremmin taitoksissa.

 

  • TULOSSA: Metro LL Premium 48 cm 1/4 taitto, airlaid,1 krs 50 kpl, 6430075668982

Vuoden Kokki 2022 Jonathan Slotten ja Vuoden Tarjoilija 2022 Joonas Heinon ideoinnin pohjalta suunniteltu premiun lautasliina. Liinan materiaali on laadukas airlaid, kankaisen tuntuinen, koko reilu, avattuna 48 cm. Aistikas ornamenttikuvio reunustaa puhtaan valkoista lautasliina. Liina on taiteltavissa ja kruunaa laadukkaan kattauksen. Tuotteella on avainlippu ja FSC merkinnät ja se on biohajoava. Pakkausmateriaalit kierrätettäviä.

 

  • TULOSSA: Metro kuitukassi 450x390x140mm 1kpl, 6430075668920

    Ravintolyrittäjän-työpari-kuitukassi-sample-pic

 

 

Uutta Selected by Metro -tuotekonseptissa

Selected by Metro -tuotteet on ammattilaisraatimme käsin poiminut valikoimastamme. Valikoima sisältää ainoastaan premium-laatuisia kotimaisia ja maailmalta tuotuja tuotteita.

 

DSC_6457 

Delverde -pastat

Vain Metro-tukusta!

Kansainvälisesti tunnettu laadukas pastabrändi, jolla on satojen vuosien perinteet pastan valmistamisessa. Pasta valmistetaan pronbssimuotilla, jonka ansiosta pastalle muodostuu karhea pinta. Pastakastike tarttuu krheaan pintaan premmin, joka takaa täydellisemmän makuelämyksen.

 

 

DSC_6067-2 

Costa d’Oro -oliiviöljyt

Vain Metro-tukusta!

Costa d’Oro on tunnettu oliiviöljyn valmistaja Spoleton pikkukaupungista Umbrian maakunnasta. ​Costa d’Oron vahvuus on suodattamattomien oliiviöljyjen valmistuksessa. Löydät vlikoimastamme nyt myös suodattamattoman oliiviöljyn.

 

DSC_4796-2 

Plantin SA.

Plantin on yksi maailman nimekkäimmistä tryffeleiden ja tryffelituotteiden valmistajista. ​Tuotteet tulevat Puymerasista, Provencen maakunnassa Lounais-Ranskassa.

 

Canuti

Canuti tuo valikoimaamme premiumlaatuiset pakastetuorepastat Riministä. Pastan raaka-aineina käytetään vapaan kanan munia, italialaista vehnäjauhoa ja muita korkealaatuisia tuotteita.

 

 

Aasia-tuotteet-680x394

Täydennystä Aasia-valikoimaan

 

 

Metro Wines

Metro Wines on rakkaudella rakentamamme viinien ja muiden alkoholijuomien valikoima. Laadukkaista tuotteistamme on helppo koota ravintolasi näköinen ja takuulla toimiva juomalista.

 

Mistinguett-pullot-ja-lasit-680x394

Mistinguett

Luomukuplia valikoimaamme!

 

Villa Blanche 

Villa Blanche täydentää upeasti nykyvalikoimaamme. ​Valikoimassa niin kärkirypäleviinejä kuin erikoisuuksia kohtuuhintaan.​ Sekoiteviinit edustavat klassista, maanläheistä ja robustia etelä-ranskaa.​