Skip to content

Blogi > Uusi Lohjan pikatukku avautuu keväällä 2025 kattavammalla valikoimalla

Uusi Lohjan pikatukku avautuu keväällä 2025 kattavammalla valikoimalla

Lohjan Metro-pikatukku avautuu keväällä 2025 uusissa tiloissa palvellen entistä monipuolisemmalla valikoimalla tavoitteena olla alueen paras noutotukku.

”Lohjan uudet, nykyaikaiset ja isommat tukkutilat auttavat vastaamaan alueen asiakastarpeisiin entistä paremmin. Metro-tukku palvelee laajalti ravintola-alan toimijoita ja haluamme yhteistyön hyödyttävän asiakkaitamme maksimaalisesti, minkä takia panostamme paikallisiin ratkaisuihin”, kertoo Metro-tukun pikatukkuketjupäällikkö Jarkko Lifländer

Lohjalle rakentuvaan uuteen tukkuun neliöitä tulee reilu kolmasosa lisää, mikä mahdollistaa kaikkien tuoteryhmien kasvattamisen ja isomman viinihuoneen. Erityisesti viileät tilat ja pakastetilat saavat enemmän pinta-alaa.

”Uudessa tukussa näkyy Metro-tukun uusi ilme ja konseptimme, joka on saanut erittäin hyvän vastaanoton viime ja tänä vuonna uudistetuissa tukuissamme. Hyvä valikoima, joka on selkeästi esillä, palvelee parhaiten asiakkaita.”

”Voimme luvata uudessa tukussa asioimisen helppoutta, mikä tekee tukkukäynneistä sujuvia ja mahdollistaa paremman asiakaskokemuksen. Uusissa laajemmissa tiloissa henkilökuntamme on helpompi toimia sekä palvella asiakkaita ja pystymme tarjoamaan entistä tehokkaamman logistiikan keräilystä toimitukseen”, vahvistaa Lohjan pikatukkupäällikkö Pia Haasto.

 

Paras noutotukku alueen asiakkaille

Haasto tietää, että Lohjan seudulla kesäisin toimiville ravintola-alan yrittäjille toimiva noutotukku on todella tärkeä.

”Kesäasiakkaiden myynti on todella riippuvaista säästä ja ennakointi ei ole aina mahdollista, joten he eivät voi toimia pelkkien tukkutoimitusten varassa. Haluamme tarjota asiakkaille parhaan mahdollisen noutotukun, jossa asiointi on helppoa ja nopeaa sekä ammattimainen henkilökunta aina auttamassa.”

Uusi tukku rakentuu osoitteeseen Maksjoentie 11 (08700 Lohja) nopeasti kehittyvälle Tynninharjun alueelle. Muutto ei vaadi vanhoilta asiakkailta toimenpiteitä, ja tukkutoimitukset jatkuvat kuten ennenkin.  Nykyinen tukku palvelee normaalisti, kunnes uusi on avattu.

”Olemme Lohjalla aina panostaneet hyvään tukkupalveluun ja koko henkilökunta on erittäin innoissaan uudesta tukusta, jossa pystymme vielä paremmin palvelemaan alueen erilaisia asiakkaita”, Haasto päättää.